Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Οι αθλιότητες Παπανδρέου ενάντια στην στρατιωτική ηγεσία που καρατόμησε πραξικοπηματικά τον Νοέμβρη του 2011

Και ξαφνικά εμφανίστηκε στο...γυαλί του ΣΚΑΙ, καλεσμένος της Σίας. 
Η επιστροφή ενός πολιτικού "βρυκόλακα" που κατέστρεψε την χώρα με το πρώτο κατάπτυστο μνημόνιο που υπέγραψε το 2010 με τον Καρατζαφέρη (άλλη πολιτική φυσιογνωμία που εμφάνισε ο Χατζηνικολάου κάνοντας του...αγιογραφία!), συνδυάστηκε, για ακόμη μια φορά με τις γνωστές άθλιες  πραξικοπηματικές του ενέργειες εναντίον της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων τον Νοέμβριο του 2011. 
Η καρατόμηση όλων των αρχηγών, δεν ήταν προϊόν, κατά τον Παπανδρέου, ενδεχομένου..."πραξικοπήματος", όπως άφηναν να εννοηθεί τότε οι...στελεχάρες του στο ΥΕΘΑ,αλλά έγινε στα πλαίσια των....κρίσεων! 
Πότε έγιναν τακτικές κρίσεις Νοέμβρη μήνα είναι μια άλλη ιστορία, όπως και πότε άλλοτε καρατομήθηκε όλη η ηγεσία των τριών κλάδων των Ενόπλων μας Δυνάμεων, για να γίνει "τσάρος" ο πυροβολητής Κωσταράκος, που ακόμη δρέπει...δάφνες εις τας Ευρώπας, είναι αλλουνού Γιωργάκη ευαγγέλιο! 
Με αυτά και με τα άλλα λοιπόν τα διαπλεκόμενα media ετοιμάζουν να μας φορτώσουν ξανά στην πλάτη όλους αυτούς που σε περιόδους πραγματικής δημοκρατίας και όχι του επικρατούντος κοινο...ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΥ συρφετού, θα είχαν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
http://eleytheriadhs.blogspot.gr/2016/04/2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου