Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025

Άρθρο-«μανιφέστο» από τον τραπεζίτη Μ.Σάλλα: Μύδροι κατά της κυβέρνησης και των «κομμάτων-ανεκδότων»

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο μην εκπονείτε τις ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!…

Αναστάσιος Β. Γκουριώτης 

Η ανυπαρξία εναλλακτικών (Μ.Ανδρουλάκης, Κ.Βελόπουλος κλπ. καλύτερα να αντιμετωπίζονται ως «πηγή νέων προβλημάτων» παρά ως εναλλακτική, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) έχει οδηγήσει του «τελειωμένους» (από άποψη πολιτικού χρόνου) πολιτικούς του παρελθόντος της Αριστεράς και της ΝΔ, όπως ο Α.Τσίπρας και ο Α.Σαμαράς, να συζητάνε την επιστροφή τους στην ενεργό πολιτική!

Η παρέμβαση του -πολιτικά ΠΑΣΟΚογενούς του παλιού ΠΑΣΟΚ, φυσικά- Μ.Σάλλα εντυπωσιάζει για την έκταση και το περιεχόμενό της, αλλά το ερώτημα είναι «Ποια η σκοπιμότητα σύνταξης ενός τέτοιου κειμένου;».

Ένα μεγάλο επίσης μέρος της κοινωνίας αντιμετωπίζει με δυσπιστία την εκχώρηση κρίσιμων τομέων, όπως η ενέργεια, η υγεία, η εκπαίδευση, τα ξενοδοχεία, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι σιδηρόδρομοι, η αμυντική βιομηχανία και οι τράπεζες, στον έλεγχο ξένων εταιρειών ή επενδυτικών funds.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι απερίσκεπτα γίνεται αφελληνισμός της χώρας και μάλιστα με προκλητικό τρόπο, αφού πολλές από τις εξαγορές αυτές υλοποιούνται με κεφάλαια που ουσιαστικά προέρχονται από τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου