Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Κουμάντο οι Βρυξέλλες στις χώρες που μπορούν, γιατί ούτε οικονομική ένωση είναι και πόσο μάλλον με κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα..
Για αυτό η Ε.Ε. είναι ανυπόληπτη σε παγκόσμιο επίπεδο…
Ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου στην ΕΕ είναι 12,5 έτη, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται πρώτη σε γήρανση στόλου με 17,5 έτη.
Με τη νέα Οδηγία και τα αυστηρότερα όρια έως το 2030, η πίεση θα αυξηθεί και σε δεύτερες παραπομπές το Δικαστήριο μπορεί να επιβάλει χρηματικές κυρώσεις.
Αφού το κράτος σκοπεύει να επιτρέψει αυτή την «σφαγή» θα πρέπει να προχωρήσει και στην επιδότηση (και εννοούμε ιδιαίτερα μεγάλη επιδότηση) αντικατάστασης και να προστατέψει εκείνους που δεν μπορούν να αλλάξουν ΙΧ από μόνοι τους.
Κανείς δε θέλει να κυκλοφορεί με παλιό αυτοκίνητο. Δεν ήταν επιλογή του. Η ζωή δεν του το επιτρέπει να αγοράσει καινούριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου