Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Ως Υπουργός Εξωτερικών έδωσε εξετάσεις και η βαθμολογία του ηταν άνωθεν του λίαν καλώς και είχε «ταπώσει» τον Τούρκο ομόλογο του κ. Τσαβούσογλου μέσα στην Άγκυρα.
Με τον τρόπο του εξανάγκασε τον κ. Μητσοτάκη να αποκαθηλώσει την αναθεωρητική εξωτερική πολιτική της Ισλαμικοεθνικιστικής Τουρκίας στο Κογκρέσο..
Να γυρίσει άμεσα στο ΥΠΕΞ, για να σωσει, ότι σώζεται από το ναυάγιο, που προκάλεσε το δίδυμο που εικονίζεται..
Σε αντίθεση με το ΥΠΕΞ που εξέδωσε μία ανακοίνωση όνειδος με την οποία ζητούσε από τους χριστιανούς που σφάζονται από τους ισλαμιστές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση
Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ Ν.Δένδιας σώζει την τιμή της Ελλάδας καθώς τάχθηκε με retweet ανάρτησης του Αμερικανού ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο υπέρ των χριστιανών της Συρίας υιοθετώντας την θέση των ΗΠΑ.
Ειδικότερα μια ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο αναπαρήγαγε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με φόντο τις σφαγές χιλιάδων αμάχων Χριστιανών και Αλαουιτών (Για πολλούς οι Αλαουίτες-Αλεβίτες είναι οι κρυπτοχριστιανοί του Πατροκοσμά).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου