ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Πόσες φορές δεν έχουμε τρέξει στην κουζίνα, μυρίζοντας τα αρώματα που ξεχύνονται από τον φούρνο, όπου σιγομαγειρεύεται το αγαπημένο μας παστίτσιο; Ένα πιάτο που, παρόλο που έχει στοιχεία από άλλες κουζίνες, έχει πλέον γίνει ένα παραδοσιακό μέρος της γαστρονομικής μας κληρονομιάς.
Η «άλλη» μπεσαμέλ
Ας ξεκινήσουμε με την μπεσαμέλ. Πραγματικά, θυμάμαι τη μητέρα μου να δυσκολεύεται κάθε φορά που ξεκινούσε να την φτιάξει. Η κλασική αυτή γαλλική σάλτσα έχει ταλαιπωρήσει πολλούς έμπειρους μάγειρες.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:cantina.protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου