Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Washington Examiner: Η Αλβανία και η μαφία της ελέγχει το εμπόριο κοκαΐνης σε όλη την Ευρώπη – Ο βρώμικος ρόλος της οικογένειας Ράμα – Το γνωρίζουν όλοι και δεν μιλάει κανείς

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η εξαγορά συνειδήσεων είναι το πρόβλημα στις Δυτικές κοινωνίες και τα ΝΕΑ παιδιά απροστάτευτα πορεύονται στη κινούμενη άμμο με την μπαγκέτα στα χέρια των ναρκεμπόρων..

File Photo epa11274575 Albania’s Prime Minister Edi Rama EPA/LUDOVIC MARIN / POOL MAXPPP OUT

Στο άρθρο του με τίτλο «New evidence of Albania’s European drug kingdom», στο περιοδικό Washington Examiner ο Schindler (σ.σ. σύμφωνα με το περιοδικό έχει υπηρετήσει στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ, ως αναλυτής πληροφοριών και αξιωματικός αντικατασκοπείας), σημειώνει ότι:

Πέρυσι, αποκάλυψα ότι η BILD, η γερμανική ταμπλόιντ που είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ευρώπη, «έθαψε» μια ιστορία που αποκάλυπτε τις διασυνδέσεις μεταξύ του σοσιαλιστή πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα και των διεθνών συνδικάτων του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα πράγματα είναι τώρα στο σημείο που μια δόση του ναρκωτικού κοστίζει λίγο λιγότερο από μια κούπα μπύρα σε ένα γερμανικό μπαρ. Παρά τη χαμηλή τιμή της… λιανικής, τα κέρδη της μαφίας είναι εκπληκτικά. Οι εγκληματίες αγοράζουν ένα κιλό κοκαΐνης στη Νότια Αμερική για 2.500 δολάρια και το πωλούν σε όλη την Ευρώπη έως και 80.000 δολάρια, ποσοστό κέρδους που ξεπερνά το 3.000%.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου