Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Παραίτηση υποψήφιου βουλευτή του Κ.Βελόπουλου με βαριές κατηγορίες: «Είσαι ένας θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας & πατριδοκάπηλος» (upd)

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Δεν είναι η πρώτη φορά!!
Το γράφω γιατί καπηλεύθηκε το όνομα μου…(βίντεο)

Διαβάστε ΕΔΩ την Δήλωση Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη

Διαβάστε ΕΔΩ: Ένσταση κατά Βελόπουλου από υποψήφιο της Ελληνικής Λύσης για το «colpo grosso» με τον Φράγκο Ο τρίτος σε ψήφους υποψήφιος ευρωβουλευτής Σάββας Γεωργιάδης ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για την υποψηφιότητα Φράγκου που δεν ήταν ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ αλλά ένας νεαρός κτηνίατρος από την Χίο

Το πρώην στέλεχος της «Ελληνικής Λύσης», και τρίτος σε ψήφους στις πρόσφατες Ευρωεκλογές με 15.570 ψήφους, κατηγορεί ευθέως τον κ.Βελόπουλο και τους συνεργάτες για εξαπάτηση των ψηφοφόρων του κόμματος, που στην κάλπη ψήφισαν ... Στρατηγό, αλλά τους βγήκε τελικά ... κτηνίατρος.

Η ένσταση του κ.Γεωργιάδη κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στην Αθήνα, ζητώντας να γίνει αποδεκτή και να ακυρωθεί η υπ' αριθμ. 447/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ανακηρύχθηκε α' αναπληρωματικό μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τον συνδυασμό “Ελληνική Λύση” ο Εμμανουήλ Φράγκος και να ακυρωθεί η εκλογή του.

Φράγκος (Φραγκούλης) αλλά όχι ο Στρατηγός
Να και το ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου 2024


«Πρόεδρε, νοιώθω πως είσαι ένας σύγχρονος εφιάλτης στην πολιτική ζωή του τόπου»! - Τι έγραψε στην επιστολή παραίτησης του ο Μ.Κίρκος

 Ένα ακόμα στέλεχος, υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Μαργαρίτης Κίρκος, τον καταγγέλλει όχι μόνο ως «χριστέμπορα» λόγω των γνωστών «επιστολών του Ιησού» και άλλων παραχριστιανικών βιβλίων που πουλάει αλλά και… «φιλοτουρκισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου