Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2

Το κόκκινο κρέας.

Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη τύπου 2, όπως καταδεικνύει έρευνα με επικεφαλής τη Σχολή Δημόσιας Υγείας T.H. Chan του Χάρβαρντ, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «American Journal of Clinical Nutrition».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.anamniseis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου