Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ανακοίνωση Άρδην: Συμφωνίες Μηταράκη, όταν η κυβέρνηση πυροβολεί τα πόδια της χώρας

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Μπορεί να μου πει κάποιος, γιατί από τα 200 τόσα κράτη του πλανήτη, η κυβέρνηση επιλέγει να φέρει "εποχικούς" εργάτες από το Πακιστάν τον καλύτερο και πιστότερο σύμμαχο της Τουρκίας, που αν κινδυνεύσει θα της χορηγήσει μέχρι και πυρηνικά όπλα!!

Το 1950 η Βρετανία προσκάλεσε 10.000 πακιστανους για εργασία. Τους προσκάλεσε και πήγαν. Το 2001 ήταν 3 εκατομμύρια. Το 2021 είναι σίγουρα 4 με 5 εκατομμύρια. Όλο το north west , πόλεις ολόκληρες έχουν γκετοποιηθει. Οι Άγγλοι τις εγκαταλείπουν. Τα σχολεία είναι 70% Πακιστανοί.

Ανακοίνωση του Άρδην

Οι συμφωνίες που σύναψε ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης με το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές για τη νομιμοποίηση μέρους των μεταναστευτικών ροών αποτελούν το αποκορύφωμα της αντιφατικής και αλληλοαναιρούμενης πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση στα μείζονα ζητήματα εθνικής επιβίωσης.

Προφανώς, η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη εποχικά εργατικά χέρια στο χωράφι, τον τουρισμό ή τα εργοστάσια και γι’ αυτό ευθύνονται όχι μόνον οι ελίτ που εδώ και πολλές δεκαετίες απαξίωσαν την εργασία σε αυτούς τους κλάδους, αλλά και η ίδια η κοινωνία που έχει υιοθετήσει πρότυπα εύκολου πλουτισμού και υποτιμάει πλέον το μόχθο. Ευθύνεται ακόμα η προσκόλληση σε ένα παραγωγικό μοντέλο που στηρίζεται στην ανειδίκευτη εργασία και όχι στην τεχνολογία και την εξειδίκευση. Το επιχείρημα, ωστόσο, της οικονομικής αναγκαιότητας δεν ευσταθεί από μόνο του για επιλογές που κυοφορούν μείζονες κινδύνους για την γεωπολιτική ακεραιότητα και την πολιτισμική συνοχή της χώρας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:ardin-rixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου