Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Παπανδρέου, Μπακογιάννη, ΕΛΙΑΜΕΠ ακυρώνουν τον «Εθνάρχη» Καραμανλή

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Δεν πείθουν κανένα..
Δεν είναι απλά ενδοτικοί στην Τουρκία αλλά υπόλογοι ως υποστηρικτές, πάντα η ίδια παρεούλα!!
- Σχέδιο ΑΝΑΝ
- Δ.Ν.Τ & 1ο Μνημόνιο
- Συμφωνία Πρεσπών
Για να μας λέει ο εχθρός Ερντογαν: Η Ελλάδα άρχισε να αποδέχεται το καθεστώς που κήρυξε η Τουρκία στη Μεσόγειο..
Όλοι αυτοί εκλέγονται- επιλέγονται και αμείβονται πλουσιοπάροχα δεκαετίες τώρα από εμάς, που ουσιαστικά είμαστε εμείς  οι απόλυτα υπεύθυνοι, για να λοιδορούν το Έθνος και να εκχωρούν Εθνική κυριαρχία ατιμώρητοι..
Ας μην ψάχνουμε τον «σωτήρα», γιατί τον θελουμε για να αποσείσουμε τις ευθύνες μας για τα παρόντα και ειδικά  για τα μελλούμενα δεινά, που ως φαίνεται τελικά είναι αναπόφευκτα..

Σήμερα στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε “Δημόσια Συζήτηση” με θέμα: “Μας συμφέρει η Χάγη;”! Την “Δημόσια Συζήτηση” συντόνισε ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης. Ομιλητές: Ο πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου!
Η Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην ΥΠΕΞ, Βουλευτής της ΝΔ, αδελφή του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κόρη του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην ΥΠΕΞ, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! Και βέβαια ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Χρήστος Ροζάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου