Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η Ελληνική απάντηση του Στρατηγού Φραγκου στον εθνομηδενιστη και ανθέλληνα Τσιπρα για το δημογραφικό. Ναι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλαδος και την αλλοίωση του εκλογικού σώματος

Η Ελληνική απάντηση του Στρατηγού Φραγκου στον εθνομηδενιστη και ανθέλληνα Τσιπρα για το δημογραφικό. Ναι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΧΙ  στην ισλαμοποίηση της Ελλαδος και την αλλοίωση του εκλογικού σώματος.

Προτείνεται να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος
Η τραγικότητα της κατάστασης όσον αφορά το δημογραφικό εμφαίνεται στους δυο πίνακες της ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι γεννήσεις έχουν υστέρηση. Η κατάσταση βέβαια μπορεί να αναστραφεί, εάν τα νέα ζευγάρια των Ελλήνων αποκτήσουν ένα και μόνο παιδί, που λόγω της ένδειας που επέφεραν τα μνημόνια, πλέον αδυνατούν, Τότε θα  έχουμε κατά 10% αύξηση του πληθυσμού.
Με την παράθεση των πινάκων αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2015, σημειώθηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι (91847) από γεννήσεις (121212).

Το 2016, αντίστοιχα 25.894 περισσότεροι θάνατοι (118792) από γεννήσεις (92898).
Και το  2017, έως 28 Νοεμβρίου ,καταγράφηκαν   31.397 περισσότεροι θάνατοι (113247) από γεννήσεις (81850).
Ελληνίδες και Έλληνες,
το σημαντικότερο  πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό. Ένα πρόβλημα που εσείς θα κρίνετε, αν ηθελημένα ή αθέλητα έχει ξεφύγει της προσοχής της πολιτείας, με αποτέλεσμα να διογκώνεται επιβαρυμένο από τη διαρκούσα οικονομική κρίση και την έκρηξη που παρουσίασε από τις αρχές του 2015 το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.
Προτείνω λοιπόν να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος
Προτείνεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος να προστεθούν ως ξεχωριστές παράγραφοι 4  και 5 με ρητή διατύπωση να τηρούνται απαρέγκλιτα και να μην αναθεωρούνται από κυβερνήσεις με ιδεολογία, που δεν εμφορούνται από αρχές και αξίες για την διάσωση-επιβίωση του Χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων!

        Σύσταση ειδικού Ταμείου Αρωγής Οικογενειών, με κάλυψη εξόδων από τον τοκετό έως την ενηλικίωση των τέκνων, αναλογικά με τον αριθμό τους, με πρωτοστάτη την Εκκλησία, τους εθνικούς ευεργέτες που δυστυχώς έχουν εκλείψει και δημόσιους πόρους διασφαλισμένους.

        Ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και σε ακριτικά νησιά κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου.Φίλες και φίλοι, στους κρίσιμους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας, δεχόμενη προκλήσεις από όλα τα μέτωπα, πρέπει να θωρακίσουμε  συνταγματικά την διατήρηση των γεννήσεων των Ελληνικών οικογενειών. Αλλιώς, η  προσχεδιαζόμενη «ΑΛΩΣΗ» της χώρας μας, θα συμβεί εκ των ένδον.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ


Φραγκούλης Σ. Φράγκος

Στρατηγός ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου