Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Ναναι πλέον ει βέβαιοι ότι η Νέμεσις είναι προ των πυλών...


Ω Αφρων κύριε Τσίπρα ερήμην του Ελληνικού λαού με την μεγάλη του πλειοψηφία αντίθετη προχωράς στην έγκριση μιας ανύπαρκτης συμφωνίας αναγνωρισμένοι απο εμας ως μοναδικους Μακεδόνες τους Σκοπιανούς που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους!!!
Ο Μακεδόνας απο τη Βέροια ο Θεοχαρόπουλος βουλευτής της ποιας, της ΔΗΜΑΡ  με 383 ψήφους καθορίζει το μέλλον της Ελλάδος.. και ατυχώς δεν είναι μόνος βρέθηκαν ηλίθιοι πρόθυμοι, που για οφίτσια, υπουργικούς θώκους, αργομισθίες με ένα Σόρος να σκορπά εκατομμύρια δολάρια και να το επιβεβαιώνουν  δυο πρώην κυβερνητικοί άσπονδοι φίλοι Καμμενος με Κοτζια, διχως να τους εγκαλεί άμεσα εισαγγελέας..
Η αγυρτεία και ο αμοραλισμός σε όλο του το. μεγαλείο, όταν ο Τσιπρας και η εθνομηδενιστικη παρέα του αγνοούν το 85-90% του Ελληνικού λαού που λέει ΟΧΙ στην επαίσχυντη συμφωνία  και ως ετούτου έπρεπε να εφαρμοστεί το άρθρο 28 του συντάγματος όταν παραχωρείς  εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα επιβάλλεται να ψηφιστεί από τα 3/5 της βουλής.
Οι Έλληνες βιώνουν τις χειρότερες στιγμές της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί άφρονες και κομπλεξικοί θεωρούν κατόρθωμα να ξεπουλούν την Ελληνική Μακεδονία. Ενω άλλοι δειλιάζουν και με μισόλογα και υπεκφυγές δεν καταγγέλουν το επιτελούμενο έγκλημα σε βάρος της Πατρίδος, χωρίς να τους εγκαλούν σε Συνταγματική τάξη δίχως και ο συνταγματολόγος Α.Ε.Προεδρος της Δημοκρατίας να παρεμβαίνει...
Ο εξαίρετος συνταγματολόγος  κύριος Γεώργιος Κασιμάτης έχει καταρρίψει με επιχειρήματα την αίολη συμφωνία των Πρεσπων(παρατίθενται η ηλεκτρονική διεύθυνση).https://www.pronews.gr
Ναναι πλέον ει βέβαιοι ότι η Νέμεσις είναι προ των πυλών...
Φ.Φράγκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου