Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Τον γύρο του κόσμου κάνει ο Ελληνας «Β.Πούτιν» : 800.000 Ελληνες παρά το «μαύρο» Κυβέρνησης-ΜΜΕ – Ο «Στρατηγός Αράχνη» έδωσε το ιδεολογικό πλαίσιο του νέου κόμματος

Ο Ελληνας «Β.Πούτιν», ο «Στρατηγός Αράχνη» Φραγκούλης Φράγκος τα έβαλε με όλους και με όλα και ξεφτίλισε όλο το τωρινό πολιτικό σύστημα από Τσίπρα, Μπουτάρη μέχρι Ιερώνυμο. Είναι πλέον δεδομένο ότι θα ηγηθεί νέου πολιτικού φορέα και ήδη ο πανικός είναι έκδηλος τόσο σε ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε ΝΔ από την χτεσινή μαζική συμμετοχή του Κόσμου παρά το «κανονικό μαύρο» που έριξε το σύνολο των ΜΜΕ. Οι Ιταλοί μιλούν για πάνω από 800.000 Ελληνες. Ηδη σε πρεσβείες ξένων χωρών επικρατεί αναβρασμός από αυτό που βλέπουν να έρχεται…
Λαοθάλασσα χωρίς καμία οργάνωση, χωρίς καμία κεντρομόλο δύναμη, έβραζε κατά Τσίπρα-Καμμένου, Ιερώνυμου, Μπουτάρη, Μητσοτάκη. Ο δε τελευταίος πρέπει να θεωρείται πλέον «καμμένο χαρτί».
Πως σαμπόταραν μισο εκατ. Ελληνες – Καταγγελίες πολιτών
Το Σκοπιανό:SCOPIA TV 500.000
Ιταλικό :RAI UNO 800.000
Ελληνική :ERT 90.000
Κλεισανε τα διόδια στα Μάλγαρα για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

Σχεδον 200 λεωφορεία απο Στερεά Ελλάδα τα κρατήσανε στο Καλοχώρι. Καλοχώρι εως Λευκός Πύργος 10χλμ.
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Η ΕΡΤ 3, το κανάλι της Θεσσαλονίκης, έπαιζε ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς «Κυριακή στο χωριό» ενώ η Η ΕΡΤ υποβάθμιζε πιο μετά την συγκέντρωση μιλώντας για δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση. Δεκάδες!
Στην συνέχεια αυτό το «δεκάδες» έγινε 90.000
Ούτε ένα από τα μεγάλα και πανελλαδικά κανάλια δεν βρέθηκε να διακόψει το πρόγραμμά του για να δείξει εικόνες από την συγκέντρωση.
Πριν λίγο ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος μετά την λαοθάλασσα κόσμου:
«Θα σφυγμομετρήσω την κατάσταση. Θα δω αν υπάρχει αναγκαιότητα. Και ακολούθως θα πρέπει να αποφασίσω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρίψασπις, δεν φοβάμαι. Αλλά δεν προτίθεμαι μέχρι του παρόντος να ασχοληθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στρατηγός ε.α. Φρ. Φράγκος.
Σημείωσε επίσης ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια που έχει αποστρατευθεί, έχουν γραφεί πολλά περί της ανάμιξής του στην πολιτική, ειδικότερα πως θα ηγηθεί κόμματος, ξεκαθάρισε πάντως ότι θα δεχθεί μόνο εάν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων αυτοί που θα του το ζητήσουν.
Στρατηγός Φράγκος κατά Τσίπρα: Πήγε κατευθείαν στο μηδέν…
Ο κ. Φράγκος επέκρινε τον πρωθυπουργό για τη δήλωσή του ότι είναι «μισός Μακεδόνας», την οποία ο κ. Τσίπρας συνόδευσε από την εκτίμηση ότι δεν είναι παράλογη μια σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.
«Είναι μισοί Μακεδόνες γιατί θέλουν σύνθετη ονομασία… Γιατί πήγαν κατευθείαν στο μηδέν και δεν είπαν εμείς δεν υποχωρούμε με τίποτα» τόνισε ο Φραγκούλης Φράγκος και πρόσθεσε:
«Θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δεν είμαστε έρμαια, δεν θα μας κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν».
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» είπε ο στρατηγός Φράγκος που έκανε λόγο για γυφτοσκοπιανούς.
Φράγκος κατά Ιερώνυμου
«Υπάρχει ένας Μακαριστός, που λέγεται Χριστόδουλος. Να πάει μπροστά στην εικόνα του και αν τολμάει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός, ας τον κοιτάξει στα μάτια και μετά ας εκφράσει τη γνώμη του, με παρρησία και θάρρος, με χριστιανικό φρόνημα ορθόδοξο».
«Καμία περίπτωση στην ονομασία των Σκοπίων να μπει ο όρος Μακεδονία. Να μην δικαιολογούνται, ότι το 2008 στο Βουκουρέστι, είχε μπει το σύνθετο όνομα. Και γιατί ξεκίνησαν από εκεί και δεν ξεκίνησαν από την αρχή. Γνωρίζουν ότι Σκοπιανοί παίρνουν κιτάπια από τα αρχεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και διεκδικούν ήδη και θα διεκδικήσουν εδώ, δήθεν περιουσίες Σκοπιανών-«Μακεδόνων»; Γνωρίζουν ότι αυτό είναι έμπρακτος αλυτρωτισμός; Πώς προστάτευσαν την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια;».
Το νέο κόμμα
Τα όσα έγιναν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ονομασία της ΠΓΔΜ και κυρίως η ομιλία του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου ενισχύουν τα σενάρια περί των συζητήσεων στον Βορρά για δημιουργία ενός καθαρόαιμου δεξιού κόμματος.
Αυτό το καθαρόαιμο δεξιό κόμμα θεωρείται από συγκεκριμένους παράγοντες αναγκαίο στις σημερινές συνθήκες και λόγω της πολιτικής γραμμής που ακολουθεί η ηγετική ομάδα της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Μια ΝΔ που χτες ο Φ..Φράγκος και ο κόσμος της έδωσε την χαριστική βολή.
Μια ΝΔ άοσμη, άχρωμη, χωρίς στίγμα, ένα κόμμα με ροπή προς την…αριστερά.
Ηδη η συζήτηση στο Βορρά είναι προχωρημένη σε συγκεκριμένα γραφεία.
Και μάλιστα με την παρουσία του στρατηγού Φράγκου λένε ότι ο νέος δεξιός πολιτικός σχηματισμός που πρέπει άμεσα να γεννηθεί, απέκτησε φυσικό ηγέτη, από τη στιγμή που άλλα νεωτέρα άφθαρτα πολιτικά στελέχη της ΝΔ με δεξιό προφίλ δεν είναι διατεθειμένα να εμπλακούν.
Ο στρατηγός που διετέλεσε και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση υπό τον Παναγιώτη Πικραμμένο έδειξε με την παρουσία του ότι είναι έτοιμος, όσο και αν το διαψεύδει, να ηγηθεί του νέου κόμματος.
Η αποκωδικοποίηση της ομιλίας του δείχνει καθαρά και το ιδεολογικό πλαίσιο του νέου κόμματος που εάν τελικά στηθεί θα κινείται στο δόγμα:
Πατρίδα, ορθοδοξία, ένοπλες δυνάμεις και οικογένεια.
Δείτε την ομιλία Φ.Φράγκου και την εναέρια λήψη από drone…
Ο Στρατηγός Φ.Φράγκος 
Συνέλαβε σχεδίασε και εκτέλεσε το σχέδιο αποτροπής του Έβρου !
Ίσως να είναι γνωστό μόνο αυτό ,αλλά ο Στρατηγός είχε ετοιμάσει σχέδιο κατασκευής Διεθνούς Οδού με κεφάλαια της Ε.Ε και συμμετοχή μόνο με 3% Εθνικά Κεφάλαια ,ένα ακόμη Στρατηγικό σχέδιο που έδινε μοναδικό πλεονέκτημα στο Στρατό μας που έβρισκε υπόγεια καταφύγια στις σήραγγες της Νέας οδού …
Ένα στρατηγικό Σχέδιο που οι πολιτικοί το άφησαν στα συρτάρια μόνο και μόνο για να μην χάσουν τα ψήφια απο την σχεδιαζόμενη τότε Ιόνια Οδό και όχι μόνο …
Ο Στρατηγός που διέσπειρε Καταδρομείς στη Θράκη και τα νησιά και οργάνωσε την άμυνα στα νησιά με μοναδικό τρόπο ,με συμμετοχή και Εφέδρων Καταδρομών …
Για την Δράση όμως αυτή που κάποιοι στις Μυστικές Υπηρεσίες τον ονόμασαν ο «Στρατηγός Αράχνη !
Ο Στρατηγός Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ είναι και διδάκτωρ γεωπολιτικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Εισήλθε πρώτος το 1970 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1974 πρώτος πάλι. Είναι επίσης απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου.
Υπηρέτησε ως διοικητής μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων, ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα (1991 – 1994), ως ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα (1998 – 2001) ενώ το 2002 ορίστηκε διοικητής της 32ής ταξιαρχίας Πεζοναυτών.
Το 2004 προήχθη σε Υποστράτηγο και το 2007 σε αντιστράτηγο αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Β΄ Σώματος Στρατού.
Το 2009 ώς γενικός επιθεωρητής στρατού και στις 6 Αυγούστου του ίδιου έτος ανέλαβε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2011 οπότε και αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ την οποία όμως είχε προκαταλάβει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και την ανακοίνωσε στους τρεις αρχηγούς ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, ΓΕΝ Δημήτρη Ελευσινιώτη και ΓΕΑ Βασίλη Κλόκοζα στο γραφείο του, λίγο πριν τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.
Στις 17 Μαΐου 2012, κατά τον διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Μιλάει αγγλικά, ρώσικα και τούρκικα. Ένα από τα παιδιά του Φράγκου είναι η Ευτυχία Φράγκου η οποία είναι δημοσιογράφος.
Επίσης είναι από τους Στρατηγούς που οι Τούρκοι υπολόγιζαν και φοβόντουσαν …
Χαρακτηριστικό είναι πρωτοσέλιδο της Χουριέτ που πανηγυρίζει με την αποστρατεία του














https://www.pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

  1. "Ο «Στρατηγός Αράχνη» έδωσε το ιδεολογικό πλαίσιο του νέου κόμματος"

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή