Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σαν Βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί της Κομοτηνής…Ο Στρατηγός Φράγκος «Δεδικαίωται » (video)

Πριν απο λίγο ο Καταγόμενος απο την Κομοτηνή Στρατηγός Φράγκος Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε κάποιες διαπιστώσεις και είπε χωρίς να μασά το λόγια του ,μίλησε και είπε αλήθειες για την Ελληνική Θράκη  ...Περιέγραψε δε ωμά ,κοφτά την Κατάσταση που πάει να μας  ξεφύγει στη Θράκη μας!
Στάθηκε στο ρόλο των Ιμάμηδων και Χοτζάδων  που είναι όλοι κατευθυνόμενοι ,με ειδικό ρόλο από το Τουρκικό Προξενείο και το ρόλο καθοδηγητή που παίζουν στην περιοχή!
Το ρεπορτάζ  για τα Όπλα σε Τζαμί της Θράκης

Απέκλεισε ο Επίτιμος Αρχηγός  ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος να είναι  τυχαίο  το γεγονός με τον οπλισμό που βρέθηκε σε Τζαμί της Θράκης …Σίγουρα υπάρχουν πολλά  όπλα στη Θράκη δήλωσε ο Στρατηγός  , αξιολογώντας την πληροφορία  ότι είναι από  διαφορετικά διαμετρήματα !

Ο Στρατηγός  είπε ότι θα έρθει η ώρα που θα πούμε «Σαν βγαίνει ο Χότζας στο Τζαμί της Κομοτηνής » και πρόσθεσε  …Εμείς άραγε πότε θα ξυπνήσουμε !
Οι Ιμάμηδες καλούν τους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης να υποδεχτούν τον Σουλτάνο στην Κομοτηνή με δωρεάν μετακίνηση στη Κομοτηνή

Μπορεί κυβερνητικές πηγές να κάνουν λόγο για μια απλή προσευχή κι ένα γεύμα του Τούρκου Προέδρου την Παρασκευή στην Κομοτηνή ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Όλα δείχνουν πως πάμε για μια από τις μεγαλύτερες ΤΟΥΡΚΟΦΙΕΣΤΕΣ που έχουν γίνει στη Θράκη κι αυτό δεν το λέμε καθόλου τυχαία.
Πρώτοι κατ’ αποκλειστικότητα  του  http://xanthinet.gr μεταφέρουμε μια είδηση που μόλις έφτασε στα χέρια μας. Σε αρκετά από τα Πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης οι Ιμάμηδες ανακοίνωσαν μέσα από τα μεγάφωνα των τζαμιών πως θα υπάρχουν λεωφορεία για να πάρουν τους κατοίκους της περιοχής και να τους μεταφέρουν δωρεάν στην Κομοτηνή.
Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως όχι μια αλλά δυο φορές ανακοινώθηκε πως καλεσμένες στην υποδοχή του Σουλτάνου είναι και οι γυναίκες των οικισμών, πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ κατά το παρελθόν κι από αυτό και μόνο το γεγονός καταλαβαίνει κανείς για τι μεγέθους φιέστα μιλάμε.
Εδώ βέβαια προκύπτει κι άλλο ζήτημα που αφορά στο ρόλο των Ιμάμηδων αλλά για την ώρα μένουμε στην είδηση που επαναλαμβάνω πρώτοι μεταδίδουμε.
Σ. Καραχότζα
Την ίδια ώρα Καταγγέλλει την δράση του Τουρκικού Προξενείου που αλωνίζει στην Θράκη ,Ενώ καταγγέλλει την ύποπτη δράση της Τουρκικής Τράπεζας σε Ξάνθη -Κομοτηνή που δανείζει χαμηλότοκα τους Μουσουλμάνους της Περιοχής για να αγοράζουν το ΒΙΟΣ των Χριστιανών !
Τις καταγγελίες του Στρατηγού Φράγκου επιβεβαιώνουν Κάτοικοι της Θράκης σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΑ, που έστειλε Συνεργείο  στην Περιοχή!
Όπως κατέγραψε  το Ρεπορτάζ, οι κάτοικοι της Θράκης κάνουν λόγο για οργανωμένα κυκλώματα Μουσουλμάνων που αρπάζουν τις Περιουσίες των Χριστιανών για ένα κομμάτι ψωμί »’Μπιτ Παρά» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά !
Ο Στρατηγός Φράγκος που κατάγεται από την Κομοτηνή γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν είναι τυχαίο που στην περιοχή  έφερε και εδρεύουν  Μονάδες Καταδρομών …Αλλά η  άλλη Ελλάδα απλά ξεκουράζεται στα στενά της Ακροπόλεως και στο Καφέ της Μεγάλης Βρετανίας!
Υ.Γ Ο Πρόεδρος της Τουρκίας για όσους δεν το ξέρουν είναι απόφοιτος Μουλά ,δηλαδή Χότζας : Ο Στρατηγός Φράγκος  για μια ακόμη φορά Δεδικαίωται


ΠΗΓΗ http://veteranos.gr/san-vgeni-o-chotzas-sto-tzami-tis-komotinis-o-stratigos-fragkos-dedikeote-video/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου