Σελίδες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

11η Σεπτεμβρίου: Τα νέα στοιχεία για τις επιθέσεις, που ανατρέπουν τα δεδομένα

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι μια θλιβερή επέτειος της τρομοκρατικής ενέργειας που οργάνωσε ο Μπιν Λάντεν, χωρίς να αποκλείεται ομοϊδεάτες του να ήταν εντός των αξιωματούχων της Σαουδικής Αραβίας που τους στρατολόγησε..

Δεν είναι οι Πύργοι κάτι αντίστοιχο με το Περλ Χάρμπορ και ακόμη και ο ISIS δικαιώνει την Ουάσιγκτον για τον αγώνα της εναντίον της τρομοκρατίας…

Αμφισβητούν τα στοιχεία οι Σαουδάραβες
Οι ισχυρισμοί των εναγόντων αμφισβητούνται από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τη Σαουδική Αραβία για μια σειρά από λόγους. Αρνούνται ότι Σαουδάραβες αξιωματούχοι παρείχαν υποστήριξη στους αεροπειρατές ή ότι συμμετείχαν με άλλο τρόπο στις επιθέσεις. Ο Thumairy «δεν βοήθησε καθόλου τους αεροπειρατές» δήλωσαν οι δικηγόροι, και οι υποτιθέμενες ενέργειές του δεν θα ενέπιπταν στο πεδίο των επίσημων αρμοδιοτήτων του. Η βοήθεια του Bayoumi ήταν «ελάχιστη» και δεν σχετιζόταν με τρομοκρατική δραστηριότητα, υποστηρίζουν οι δικηγόροι, και ούτε αυτός ούτε ο Thumairy ανήκαν σε δίκτυο τζιχαντιστών.

Ορισμένες από τις διαφωνίες, πάντως, δεν αφορούν τόσο τα γεγονότα όσο την ερμηνεία. Το βίντεο από το Καπιτώλιο, κατά την άποψη της Σαουδικής Αραβίας, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια απλή λήψη ενός ενθουσιώδους τουρίστα, ενώ το βίντεο από το Σαν Ντιέγκο με το πάρτι του Bayoumi στο διαμέρισμα των αεροπειρατών λέγεται ότι απεικονίζει μια συγκέντρωση των επισκεπτών του τζαμιού για κάποιο σκοπό που δεν σχετίζεται με την παρουσία δύο νεοαφιχθέντων τρομοκρατών της Αλ Κάιντα.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου