Σελίδες

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ο εγκληματίας Ερντογάν κατηγορεί και πάλι το Ισραήλ για εγκλήματα

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Σε συνέντευξη στην ΕΡΤ-1 αναφέρθηκα χαρακτηριστικά για τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν..(Βίντεο)

«Η Τουρκία και ο πρόεδρος Ερντογάν ας αφήσουν ανοιχτά τα μικρόφωνα και ας τον αφήσουν να μιλάει. Μας κάνει παρά πολύ καλό να συνεχίσει να μιλάει ο κ. Ερντογάν» τόνισε μεταξύ άλλων ο στρατηγός εν αποστρατεία, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, σχολιάζοντας τη στάση της Τουρκίας. Μάλιστα, αναφερόμενος στις δηλώσεις εκπροσώπου του Τούρκου Προέδρου πως «το παιχνίδι στην Παλαιστίνη παίζεται εις βάρος της Τουρκίας» ο κ. Φράγκος έκανε λόγο για «παραλήρημα Ερντογάν και όχι για σοβαρότητα», ενώ υπογράμμισε πως «δεν θα την πω εχθρική χώρα, αλλά τα συμφέροντά μας αντιτίθενται με αυτά της Τουρκία, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου». 

Διαβάστε στο ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει κανείς αυτή τη βαρβαρότητα. Επί 28 ολόκληρες ημέρες, διαπράττονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα», είπε ο πρόεδρος Ερντογάν στην ομιλία του χθες προς τους ηγέτες του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών στην Αστάνα, του Καζακστάν.

«Ένας ενοποιημένος τουρκογενής κόσμος που ενεργεί από κοινού θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για κατάπαυση του πυρός και να υπάρξει μια μόνιμη ειρήνη στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης», είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συνέδεσε έμμεσα το Παλαιστινιακό με την λήξη του πολέμου στο Καραμπάχ και σημασία της νίκης του Αζερμπαϊτζάν μετά από 30 χρόνια πολέμου. «Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά για αυτό το ιστορικό επίτευγμα», είπε.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου