Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Real estate για μετανάστες – Από τον Παπαδημούλη στον Μηταράκη

Στρατηγός Φράγκος Φ. : Αντί σχολίου παρατίθεται η θέση του Υφυπουργού Άμυνας κ. Στεφανή,η οποία εμπεριέχεται στο παρακάτω άρθρο..

"Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο υφυπουργός Άμυνας κ. Στεφανής και για όσο εκτελούσε χρέη ''ειδικού συντονιστή για το προσφυγικό'' αρνήθηκε την επέκταση του προγράμματος ESTIA διότι εκπέμπεται λάθος μήνυμα και είναι σαν να προσκαλείς ροές στέλνοντας το μήνυμα''ανοίξαμε και σας περιμένουμε''. Όμως με την επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ο νέος υπουργός κ. Μηταράκης αποδέχεται στις 30 Μαρτίου 2020 την επέκταση του προγράμματος σε ESTIA II και αυξάνει τις θέσεις για διαμονή σε διαμερίσματα στις 40.000 με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών, δικαιώνοντας τους παλαιούς και τους νέους επίδοξους "Παπαδημούληδες"!

"Επίκαιρο, αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές:Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!" Αυτό είχε αναρτήσει στο twitter στις 23 Δεκεμβρίου 2018 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Την ίδια χρονιά που έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση, κάποιους μήνες πριν, ο ίδιος αγοράζει οκτώ ακίνητα σε υποβαθμισμένες περιοχές των Αθηνών με τιμή σχεδόν στο μισό των αντικειμενικών αξιών. Νοικιάζει μέρος αυτών, στην περίφημη ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος Solidarity Now για την εγκατάσταση μεταναστών που είναι συμβεβλημένη με το πρόγραμμα ESTIA.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:slpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου