Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Βίτσας για φράχτη στον Εβρο: Να υπάρχει δίοδος για όσους ζητούν άσυλο

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.::
Κύριε Βίτσα είσαι άσχετος:
Άσυλο δικαιούται να καταθέσει στη πρώτη ασφαλή χώρα όπου θα καταφύγει,στην προκειμένη είναι η Τουρκία,ενώ με την παράνομη είσοδο σε Τρίτη χώρα το χάνει αυτό το δικαίωμα..
Μήπως όταν πετάς και τα ατομικά σου έγγραφα και μπαίνεις παράνομα στην Ελλάδα με βία και «τσαμπουκά» τότε εκτός από άσυλο, επιδόματα να σου δίνουν και εύφημο μνεία !!Είναι κόλαφος όχι στον αρχηγό σου κύριε Βίτσα που σε έκανε ΑΝΥΕΘΑ, αλλά σε όσους ακόμη και τώρα σας στηρίζουν..
Το δόγμα σας είναι ένα η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Έθνους, διότι είσθε αμετανόητοι και έχετε αποθρασυνθεί ως οι ανόητοι αρνητές συνειδήσεως (ΚΣ), που απολαμβάνουν τα αγαθά της ασφαλείας και ανεξαρτησίας σε βάρος των Ελλήνων, που υπηρετούν τη θητεία τους στις Ε. Δ.
Ενώ όπως ο Αλέξης ο Αρχηγός του δεκαπενταμελούς υπηρέτησε ως «ορντινατσα» του Πολεμικού  Ναυτικού  στο ΓΕΕΘΑ με ότι σημαίνει αυτό ..
Παρακαλώ για το αληθές διαβάστε τα σχετικά...
Την άποψη ότι στον φράχτη του Έβρου πρέπει να υπάρχει δίοδος για όσους πρόσφυγες επιθυμούν να υποβάλουν αίτημα ασύλου, εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας.
Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από πλευράς Τουρκίας και υποστήριξε ότι οι φράχτες δεν αποτελούν λύση. «Το όραμά μας δεν μπορεί να είναι μια Ευρώπη η οποία θα στηρίζεται στην ύπαρξη των φραχτών. Καλώ τον καθένα να σκεφτεί ότι πάμε να φτιάξουμε μια Ευρώπη δύναμη ειρήνης και αλληλεγγύης και ξαφνικά εμφανίζονται φράχτες στην Ουγγαρία , την Πολωνία, την Αυστρία κλπ.» τόνισε ο κ. Βίτσας.

Βίτσας: Οι φράχτες δεν αποτελούν λύση
Αναφορικά με την απόφαση της κυβέρνησης για επέκταση του φράχτη στον Εβρο, ο κ. Βίτσας τόνισε ότι ουδέποτε ζητήθηκε η γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αυτό και πρόσθεσε: «Πάντως οι φράχτες δεν αποτελούν λύση μια που μπορεί οι δρόμοι που θα επιλέξουν τελικά οι διακινητές να είναι τα παράλια της Τουρκίας και όχι ο Έβρος».,
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:iefimerida.gr

Σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα fimes.gr:Τσίπρας: Ναύτης με βύσμα επί ΠΑΣΟΚ και 3 μήνες μειωμένη θητεία

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα ethnikismos.net:..Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Διαβάστε εδώ:ΟΔΗΓΙΑ 2013/32/ΕΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα lawspot.gr:. ΣτΕ Ολομ. 2348/2017: Ασφαλής τρίτη χώρα η Τουρκία για αιτούντα άσυλο από τη Συρία - Ανάλυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου