Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τις ελληνικές θάλασσες:Ως απαντηση στην επιθετική Τουρκία

Σχόλιο Στρατηγού Φ.Φράγκου:
Σε επίρρωση της ανάρτησης έρχεται το άρθρο του Καθηγητή κυρίου Θεοδωρου Καρυώτη που είναι μια εφικτή πρόταση για τις φοβικές διαχρονικά Ελληνικές κυβερνήσεις, έστω την ύστατη στιγμή..

Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ
Έχω αναφερθεί πολλές φορές στην απουσία προδραστικών πρωτοβουλιών της Ελληνικής κυβέρνησης και δεν εννοώ μόνο τη σημερινή, αλλά όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.
Σήμερα φυλάσσουμε τα σύνορά μας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο καλύτερα από ποτέ και η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα. Πράττει σωστά, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται να αναλάβουμε, επιτέλους ,μία τολμηρή πρωτοβουλία και να σταματήσουμε να τρέχουμε πίσω από τους Τούρκους.
Τώρα που όλος ο κόσμος είναι απασχολημένος με την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοιού μπορούμε να επιχειρήσουμε μία κίνηση αιφνιδιασμού με επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Πρόεδρο Σίσι της Αιγύπτου για την υπογραφή της εκκρεμούσας συμφωνίας οριοθέτησης των ΑΟΖ Ελλάδας και Αιγύπτου.
Αμέσως μετά και τα δύο κράτη θα στείλουν τις γεωγραφικές συντεταγμένες αυτής της οριοθέτησης στα Ηνωμένα έθνη.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα hellasjournal.com

Διαβάστε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα www.neakriti.gr:. Θ. Καρυώτης: Οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο απάντηση στην Τουρκική στρατιωτική κλιμάκωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου