Σελίδες

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

BIRINCI HEDEF KASTELORIZO!! ( Πρώτος Στόχος το Καστελλόριζο για τις ΤΕΔ!!)

Σε ανάρτηση της 03/03/2020 στο greece4greeks.blogspot.com είχε σημειωθεί ότι πρώτος στόχος των ΤΕΔ είναι το Καστελόριζο. Μάλιστα ο Στρατηγός Φράγκος Φ. είχε κάνει την παρακάτω εκτίμηση:
"Δίνω την ενημέρωση ότι στο Καστελόριζο "σπρώχνονται" βάσει σχεδίου λαθρομετανάστες κατά εκατοντάδες.,
«Turkey has opened more crossing points for refugees to make it to Greece.
This one bound for Greece's Meis (Kastellorizo) island, some 2 km away from the Turkish coastal town of Kas in the Mediterranean province of Antalya»
About a hundred made a trip since last night.
Εκφράζω σοβαρά την ανησυχία μου για τις μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών στο Καστελοριζο.
Να ληφθούν άμεσα μέτρα μεταφοράς σε ερημονήσι π.χ.ΑΝΤΙΨΑΡΑ που διαθέτει Ελικοδρόμιο για Ε/Π CHINOOK και λιμανάκι που κατασκεύασε το Μηχανικό το έτος 2010...όταν θωρακίζε  τον Έβρο με την Αντιαρματική Τάφρο..

Μιά και που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς & ίσως έχει ξεφύγει από την ελληνική πολιτική & αν οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ Τούρκοι, κάνουν δυό τρείς ακόμα τέτοιες αποβιβάσεις στο νησί των 500 κατοίκων που πάνω του στηρίζεται μεγάλο τμήμα της ελληνικής ΑΟΖ, δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα από τους πράκτορες της ΜΙΤ  & μάλιστα ειρηνικότατα.
Ερώτημα: ο Έβρος μήπως τελικά  ήταν ο αντιπερισπασμός για να χτυπήσει στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου;"
Σε σημερινό άρθρο της ιστοσελίδας slpress.gr ο Καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης αναφέρει τα ακόλουθα:

Στόχος το Καστελλόριζο


Πιστεύω ότι ο Ερντογάν βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και προετοιμάζεται να επιχειρήσει ένα καίριο πλήγμα στην Ελλάδα ίσως με την κατάληψη του συμπλέγματος του Καστελλόριζου, χρησιμοποιώντας στρατό, αεροπορία και ναυτικό χωρίς να ρωτήσει τον πανέτοιμο ξενοδόχο. Οι Αμερικανοί ως γνωστόν είχαν, στην δεκαετία του 1960, προσφέρει το Καστελλόριζο στην Τουρκία με αντάλλαγμα την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου