Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Στέλιος Πέτσας: Ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο!

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.: 
Υπήρχε η «καλή πίστη» ότι οι δηλώσεις του από τον Π/Θ διορισθέντα Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας κύριο Θανο Ντοκο για συνεκμετάλλευση με την Τουρκία στο Αιγαίο ήταν προσωπικές απόψεις..
Ατυχώς όμως για τον Έλληνα ,ο αντ’ αυτού όμως κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επανήλθε στα περί συνεκμετάλλευσης και ο κ. Μητσοτάκης μας οδηγεί στη Χάγη, για να εκχωρήσει στην Άγκυρα τελικά ΤΙ;; Κυριαρχία , ενώ εμμένει να μην προβαίνει στην ανακήρυξη της ΑΟΖ..
Το ερώτημα αυτό στροβιλίζει στην σκέψη μας και μια ΕΥΧΗ υπάρχει «Ο Μεγαλοδυναμος να φυλάει την Ελλάδα»!!!
Η όπως λεν στο Χαρβαρντ, όπου σπούδασε.. 
«God bless the Country”!!

  Εντύπωση προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα καθώς άφησε ανοιχτό το μελλοντικό ενδεχόμενο
συνεκμετάλλευσης ενεργειακών πόρων στο Αιγαίο εφόσον εκπληρωθούν μία σειρά προϋποθέσεις. Ο κ.Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο μπρίφινγκ, για πιθανή μελλοντική συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών στο Αιγαίο -όπως ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου-, ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο είναι μακριά, υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι να εξεταστούν παρόμοια ζητήματα, που προϋποθέτει αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και να προηγηθεί η νομική διευθέτηση του μόνου ζητήματος που υπάρχει, η οριοθέτηση της υφαλοκριπίδας.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:slpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου