Σελίδες

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025

Η ειρήνη στην Ουκρανία απομακρύνεται και για τους Πούτιν – Τραμπ φταίει η Ευρώπη

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Έχουν απόλυτο δίκηο, ότι οι Ευρωπαίοι υποδαυλίζουν τις προσπάθειες για ειρήνευση με τις λάθος ενέργειες που δεν είναι τυχαίες,,,

Ο Ντόναλντ Τραμπ κρατά μια φωτογραφία του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την προσγείωσή του στην Αλάσκα AP Photo/Jacquelyn Martin

Δεν υπάρχει επίσης καμία ένδειξη για συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι που οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου είχαν προβλέψει με σιγουριά ότι θα γινόταν ήδη από πριν από δύο εβδομάδες. Ο Πούτιν προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει συνομιλίες στη Μόσχα, αλλά δεδομένου ότι θα ήταν αδύνατο για τον Ζελένσκι να αισθανθεί ασφαλής σε έναν τέτοιο τόπο, αυτό φάνηκε σαν ακόμα ένα παράδειγμα παρεμπόδισης.

O Πούτιν απειλεί – “Δυτικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα είναι νόμιμος στόχος”

Στο τέλος όμως μιας ακόμη εβδομάδας με ελάχιστη πρόοδο προς την ειρήνη στην Ουκρανία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Τραμπ αρχίζει να αισθάνεται απογοητευμένος.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου