Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Ο Πρόεδρος Τραμπ απέδειξε, ότι έστω με προσωπικό πολιτικο κόστος κάνει μεγάλη προσπάθεια για το τέλος του πολέμου..
Ως Ευρωπαίοι και Ζελένσκι ψάχνουν παράθυρο για συνέχιση του πολέμου…
![]() |
| Τραμπ - Γουίτκοφ (AP Photo) |
Ένας πρόεδρος που εμπιστεύεται το ένστικτο και τον στενό του κύκλο - Ένας απεσταλμένος χωρίς διπλωματικό υπόβαθρο που μετέφερε διαφορετικές εκδοχές για όσα είπε ο Πούτιν
Ένας Αμερικανός πρόεδρος που εμπιστεύεται το ένστικτο και τον στενό του κύκλο. Ένας απεσταλμένος χωρίς διπλωματικό υπόβαθρο, ο Στιβ Γουίτκοφ, που μετέφερε διαφορετικές εκδοχές για όσα του είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Και μια ιδέα περί ανταλλαγής εδαφών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η οποία δεν βρήκε ποτέ επίσημη επιβεβαίωση.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Ντόναλντ Τραμπ πείστηκε από τις αναφορές του Γουίτκοφ να προχωρήσει σε συνάντηση με τον Πούτιν, μιλώντας μάλιστα για πιθανές παραχωρήσεις γης ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο. Η στάση του Γουίτκοφ όμως αιφνιδίασε τους συμμάχους και τελικά βύθισε τη διαδικασία στη σύγχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου