Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Γραφείο ASELSAN Balkans στη Βόρεια Μακεδονία – Η τουρκική στρατιωτική διείσδυση προχωρά

 

Γραφείο ASELSAN Balkans στη Βόρεια Μακεδονία

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Δώσαμε τα πάντα, όνομα, ιστορία, γλώσσα,εθνικότητα Μακεδονική στους Σλαβοαλβανούς των Σκοπίων και εισπράττουμε εχθρότητα και απαξίωση,κύριοι 300!!..

Η επιθετική στρατηγική της Τουρκίας για την εμβάθυνση της παρουσίας της στη Βόρεια Μακεδονία φαίνεται να εξελίσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό

Η επιθετική στρατηγική της Τουρκίας για την εμβάθυνση της παρουσίας της στη Βόρεια Μακεδονία φαίνεται να εξελίσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Λίγες μόνο ημέρες μετά την δωρεά στρατιωτικού εξοπλισμού από τον τουρκικό στρατό προς τη Βόρεια Μακεδονία, η τουρκική αμυντική βιομηχανία καταγράφει άλλη μια σημαντική κίνηση στην περιοχή. Αυτή τη φορά, εγκαινιάζει γραφείο της εταιρείας-γίγαντα αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων ASELSAN στα Σκόπια για να εξυπηρετεί όλα τα Βαλκάνια.
Με τη νέα αυτή κίνηση, η Τουρκία φαίνεται να εδραιώνει την αμυντική της παρουσία στα Βαλκάνια, εκμεταλλευόμενη τις στρατηγικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τη γεωπολιτική της επιρροή μέσω της ενίσχυσης των αμυντικών της συνεργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου