Σελίδες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ανακοινώθηκαν οι εξαγωγές του τουρκικού αμυντικού και αεροδιαστημικού τομέα τον Ιούνιο

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Όνειδος και ντροπή στους υπεύθυνους που διατέθηκαν τεράστια κονδύλια για την ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ των «οπλάδων» απαξίωσαν την Ελληνική πολεμική βιομηχανία, ομού με τους «εργατοπατέρες..»

Ιστοσελίδα «Defensehere» της 3 Ιουλ 2024

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Συνέλευσης Τούρκων Εξαγωγέων (TİM), ο τουρκικός αμυντικός και αεροδιαστημικός τομέας εξήγαγε 563.362.000 δολάρια τον Απρίλιο του 2024.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2024, οι εξαγωγές του κλάδου ανήλθαν σε 2.882.624.000 δολάρια.

Ο πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας Δρ. Haluk Görgün, αξιολόγησε αυτή την επιτυχία της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και συμπεριέλαβε ορισμένα στοιχεία στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Görgün χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ανάρτησή του:

«Οι εξαγωγές της αμυντικής και αεροπορικής μας βιομηχανίας ανήλθαν σε 563.000.000 δολάρια τον Ιούνιο. Οι εξαγωγές μας τους πρώτους 6 μήνες αυξήθηκαν κατά 21,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και έφτασαν τα 2.883.000.000 δολάρια. Ο κύριος στόχος μας στην εξαγωγική μας στρατηγική είναι να επιτύχουμε μια μόνιμη εξαγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Συγχαίρω ολόψυχα όλες τις εταιρείες μας και τους υπαλλήλους τους που πρωτοστατούν στην αύξηση των εξαγωγών μας. Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να μοιραστώ με περηφάνια ότι τα τουρκικά αμυντικά και αεροδιαστημικά προϊόντα, χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε 185 χώρες του κόσμου. Η αμυντική και αεροδιαστημική βιομηχανία θα συνεχίσει να κάνει δουλειά που θα είναι το καμάρι της Τουρκίας μας και θα συνεχίσει να είναι το ‘’Δυναμικό αστέρι της ανερχόμενης Τουρκίας’’».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου