Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Χαμός στην Τουρκία: Επεισόδια με χειροδικίες στην Εθνοσυνέλευση

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Έχεις τον Ερντογάν υποστηρικτή της τρομοκρατικής Χαμάς, που με βάση την Τουρκία ετοίμαζε τρομοκρατική ενέργεια και από την άλλη αυτός που παραβιάζει ασύστολα τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κούρδων να αποκαλεί « Χίτλερ το Νετανιάχου» και απάνθρωπο το Ισραήλ…

Διαβάστε σχετικό άρθρο: Το Ισραήλ απέτρεψε τρομοκρατική ενέργεια από μέλη της Χαμάς στη Τουρκία
Lawmakers from the main opposition Republican People's Party and ruling Justice and Development Party fight during a debate at the parliament in Ankara, Turkey, late Thursday, Feb. 19, 2015. A proposed security bill that would expand Turkish police powers to crackdown on demonstrators has blown up a debate over the government’s burgeoning means to quash dissent. (AP Photo)

Ένταση επικράτησε στην Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, όταν οι βουλευτές του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας και Ισότητας των Λαών (DEM) κατέθεσαν πρόταση για κοινοβουλευτικό έλεγχο και προχώρησαν σε διαμαρτυρία μπροστά στην έδρα.

Η Τουρκία θέλει να ενταχθεί στην ομάδα BRICS – Πώς αντιδρά το Κρεμλίνο

Οι διαμαρτυρόμενοι βουλευτές ύψωσαν πλακάτ για την καθαίρεση του εκλεγμένου με το DEM δημάρχου της επαρχίας Χακιάρι και την αντικατάστασή του από το υπουργείο Εσωτερικών από τον διορισμένο νομάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου