Σελίδες

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Το FBI ερευνά τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης για διαφθορά: Κατηγορίες ότι συνωμότησε με την τουρκική κυβέρνηση… Έλαβε παράνομες δωρεές από τους Τούρκους;

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Έτσι αποκτάς στο κέντρο της ΝΕΑΣ Υόρκης « Το Σπίτι της Τουρκίας!!..»

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς και το F.B.I. διεξάγουν ευρεία δημόσια έρευνα διαφθοράς για το εάν η προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, το 2021, συνωμότησε με την τουρκική κυβέρνηση για να λάβει παράνομες ξένες δωρεές, σύμφωνα με ένταλμα έρευνας που αποκάλυψε η εφημερίδα New York Times (κείμενο Michael D. Shear).

Τίτλος του κειμένου: Οι ΗΠΑ διερευνούν εάν ο Άνταμς έλαβε παράνομες δωρεές από την Τουρκία – Μια επιδρομή στο σπίτι του επικεφαλής άντλησης κεφαλαίων του Έρικ Άνταμς ήταν μέρος μιας έρευνας για το εάν ξένα χρήματα διοχετεύθηκαν στην εκστρατεία του για τη δημαρχία, σύμφωνα με το ένταλμα έρευνας.

Η έρευνα “ξέσπασε” σε κοινή θέα την Πέμπτη, όταν ομοσπονδιακοί πράκτορες διεξήγαγαν νωρίς το πρωί επιδρομή στο σπίτι της επικεφαλής της εκστρατείας του δημάρχου, Brianna Suggs, στο Μπρούκλιν. Η κα Σαγκς είναι σύμβουλος της εκστρατείας του και είναι βαθιά συνδεδεμένη με τις προσπάθειες για την προώθηση της ατζέντας του δημάρχου.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου