Σελίδες

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Δεν είναι πόλεμος μόνο του Ισραήλ. Η Δύση βρίσκεται υπό πολιορκία – Γράφει ο Δημήτρης Απόκης

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ανέτοιμη η Ευρώπη ως είθισται και τραγικά διχασμένη στα θέματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και της ανεξέλεγκτης εισόδου παράτυπων μεταναστών με αποτέλεσμα αθώα θύματα από επιθέσεις φανατικών ισλαμιστών των γνωστών «μοναχικών λύκων!!..»

Οι ΗΠΑ χαϊδεύουν την Άγκυρα ακόμη και την Τεχεράνη,, ενώ αποθρασύνθηκαν με την βοήθεια εκατοντάδων εκατομυρίων σε Παλαιστινιακή Αρχή και στην Γάζα της Χαμάς και εξόπλισαν εν δυνάμει τρομοκράτες..

Όσο για τους Γερμανούς είναι ανέκδοτο η χάραξη πολιτικης ασφαλείας με αποτέλεσμα να γιγαντώνονται τα Ακροδεξιά κόμματα...

Όσοι πιστεύουν ότι ο πόλεμος που, δικαίως, έχει ξεκινήσει το Ισραήλ, εναντίον των δολοφόνων, υποστηριζόμενων από το Ιράν, τρομοκρατών της Χαμάς, μετά την απίστευτη σε αγριότητα δολοφονική επίθεση εναντίον του, τις πρώτες ώρες του περασμένο Σαββάτου, είναι αποκομμένοι από τη σκληρή αλήθεια. 

Η Ευρώπη σε όλη αυτή την κρίσιμη για την ασφάλεια της κατάσταση, η οποία εξελίσσεται πλέον σε δυο μέτωπα στην πόρτα της, παρουσιάζει μια αστεία εικόνα διάλυσης. Και αυτό είναι εξόχως τραγικό, ανησυχητικό και λίαν επικίνδυνο.

Με άλλα λόγια, λίγοι θα δώσουν προσοχή στις διάφορες ομάδες ή στους ριζοσπάστες μισητές των Εβραίων της Δυτικής Αριστεράς, ή στους Δημοκρατικούς-Σοσιαλιστές που επευφημούσαν τη δολοφονική τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς.

Στις περιφερειακές εκλογές στο γερμανικό κρατίδιο της Έσσης την Κυριακή, εν μέσω ειδήσεων από το Ισραήλ, το ακροδεξιό αντιμεταναστευτικό AfD ήρθε δεύτερο. Η μεγαλύτερη χαμένη είναι η Νάνσι Φάϊσερ, η σημερινή υπουργός Εσωτερικών και υπέρμαχος της χαλαρής μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία ήλπιζε να γίνει κυβερνήτης στο κρατίδιο. Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Στην πραγματικότητα, ο πλησιέστερος παραλληλισμός με το είδος των μεθόδων που υιοθετεί τώρα η Χαμάς είναι κάτι κοντά στη μαζική δολοφονία στη Ρουάντα το 1994, όταν σμήνη δολοφόνων της πολιτοφυλακής Χούτου ξεκίνησαν ένα προσχεδιασμένο μπαράζ δολοφονιών εναντίον χιλιάδων αμάχων Τούτσι.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.thepresident.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου