Σελίδες

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμιο Δέος! Η Κίνα αποκάλυψε πυρηνοκίνητο υπερ-αεροπλανοφόρο με ηλεκτρομαγνητικά όπλα-Θα μπορεί να βυθίζει ολόκληρους στόλους!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Δεν προορίζεται για τις ΗΠΑ, αλλά για την ΑΟΖ των υπό αμφισβήτηση νήσων , με Βιετνάμ, Φιλιππίνες , Μαλαισίας Μπρουνέι και Ινδονησία..

Δεν κάνω μνεία για Ταϊβάν , Ιαπωνία κλπ!!..

Ο νέος χάρτης της Κίνας είναι σημαντικά ευρύτερος από τον επίσημο χάρτη που υπέβαλε η Κίνα στον ΟΗΕ το 2009. Τουλάχιστον από το 1947, η Κίνα έχει διεκδικήσει θαλάσσια στοιχεία μέσα σε μια γλωσσόμορφη "Γραμμή Εννέα Παυλών" που αποτυπώνει τα αχνά περιγράμματα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας στους κινεζικούς χάρτες. Ο νέος χάρτης προσθέτει μια δέκατη παύλα γύρω από την Ταϊβάν και περιλαμβάνει τμήματα των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών των Φιλιππίνων, της Μαλαισίας, της Ινδονησίας, του Βιετνάμ και του Μπρουνέι.

Σχετικό άρθρο ΕΔΩ www.forbesgreece.gr

Γιώργος Μαυρίδης

Η πηγή από την Κίνα τόνισε πως η προηγμένη τεχνολογία του πλοίου θα μετέτρεπε αποτελεσματικά την ενέργεια από την πηγή ισχύος του σκάφους σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, έτσι ώστε να λειτουργούσαν τα όπλα υψηλής ισχύος του αεροπλανοφόρου. Το αποτέλεσμα θα ήταν θεωρητικά ανίκητο, αφού ένα μόνο πολεμικό πλοίο θα μπορούσε να αμυνθεί έναντι εναέριων επιθέσεων ακριβείας, να εμπλακεί σε ανθυποβρυχιακό πόλεμο, να αναχαιτίσει πυραύλους και να παραδώσει ακριβή πλήγματα τόσο σε επίγειους όσο και σε ναυτικούς στόχους.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου