Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Η απάντηση του Στρατηγού Φράγκου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριάδη γιατί "ΤΟΛΜΗΣΕ" να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ (βίντεο)

Στην συνέχεια της εκπομπής "ΣΗΜΕΡΑ" που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΙ tv μισή ώρα μετά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριαδης επιτέθηκε σκαιότατα στον απόντα Επίτιμο Αρχηγό του ΓΕΣ.. 

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Η αντιδημοκρατική αυτή του συμπεριφορά συνεχίσθηκε , όταν ζήτησε από τους δημοσιογράφους με θράσος, γιατί να κληθεί στο κανάλι ο Στρατηγός Φραγκος... 

Ποιος αυτός που τους κατακεραύνωσε στο συλλαλητήριο της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.. 

Έλαβε πληρωμένη απάντηση από τους μετέχοντες και ο κύριος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ του ξεκαθάρισε, ότι δεν δέχονται υποδείξεις, ούτε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, για το ποιος θα κληθεί και να επιδείξει σεβασμό στον κύριο Αρχηγό για το έργο που έχει προσφέρει.. 

Σε μια αδιανόητη έκρηξη, ανέφερε ανακριβώς, ότι τους απεκάλεσε «προδότες», που υπέγραψαν τη συμφωνία των Πρεσπών (Στη διάθεση του το βίντεο της ομιλίας)

Δεν εννοούν τελικά να αποδεχθούν, ότι η ήττα στις εκλογές του 2019 ήταν, διότι παρέδωσαν γλώσσα, εθνότητα και ο Ελληνικός λαός τους αποδοκίμασε και είναι πλέον η βέβαιο, ότι θα χάσουν και τις επικείμενες εκλογές..

Κάτι που δεν το συγχωρούν στο Στρατηγό Φράγκο, που προσπάθησε να τους αποτρέψει να μην προχωρήσουν στη κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου