Σελίδες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Όταν η οργή γίνεται χλεύη ο χρόνος μετράει αντίστροφα

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Το άρθρο δίνει στοιχεία κόπωσης κυβέρνησης και λαού..

Εκτιμάται ότι είτε με συνεργασία,είτε αυτοδύναμα έχει μια τριετία ακόμη, η ΝΔ,διότι απλά δεν υπάρχει διαδοχή κατάσταση …

Και το συγκεκριμένο μήνυμα παραλήφθηκε και από το αμερικανικό πολυεθνικό Fund CVC Capital Partners, με έδρα το Λουξεμβούργο, που εφόρμησε και εξαγοράζει κλάδους και φίρμες στις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόσφερε εγγυημένα ελεύθερο πεδίο. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει έξι ιδιωτικά νοσοκομεία (“Υγεία”, “Μητέρα”, “Λητώ”, “Metropolitan”, “Ιασώ General” και “Creta Interclinic”), την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία την “Εθνική”, τον μεγάλο όμιλο στον κλάδο τροφίμων Vivartia, την εταιρία που διαχειρίζεται τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας.
Η αντίστροφη μέτρηση για το πολιτικό τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αρχίσει. Όταν η κοινωνική οργή γίνεται χλεύη, τίποτα δεν μπορεί να σε γλιτώσει. Και αυτό έχει γίνει αντιληπτό στους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, που άρχισαν να κρατάνε αποστάσεις αρνούμενοι για πρώτη φορά δημοσίως να στηρίξουν τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:slpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου