Σελίδες

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Επιβεβαίωση του Στρατηγού Φράγκου …Για μαζική Απόβαση Λαθρομεταναστών στα νησιά (video)

 

Επιβεβαίωση του Στρατηγού Φράγκου που έλεγε οτι η Τουρκία σε ανύποπτο χρόνο θα έστελνε μαζικά λαθρομετανάστες στα νησιά μας δείχνει να επιβεβαιώνεται …αφού είχαμε τουλάχιστον 3 ναυάγια με άριστες καιρικές συνθήκες

Το σενάριο που πρώτος ανέφερε ο Στρατηγός Φράγκος για απόβαση εκατοντάδων Λαθρομεταναστών στα νησιά, επιβεβαίωσε ο Βουλευτής της Ν.Δ και Καθηγητής κ. Συρίγος.

Τι είχε προβλέψει όμως ο Στρατηγός Φράγκος σε τοποθέτηση του !!!

Ο Στρατηγός Φράγκος ήταν για μια ακόμη φορά αποκαλυπτικός :Εκφράζω σοβαρά την ανησυχία μου για τις μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών στο Σύμπλεγμα του Καστελορίζου !

Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα μεταφοράς σε ερημονήσι π.χ.  ΑΝΤΙΨΑΡΑ που διαθέτει Ελικοδρόμιο για Ε/Π CHINOOK και λιμανάκι που κατασκεύασε το Μηχανικό το έτος 2010…όταν θωρακίζαμε τον Έβρο με την Αντιαρματική Τάφρο..

Δείτε το βίντεο:

Μια και που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς & ίσως έχει ξεφύγει από την ελληνική πολιτική & αν οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ Τούρκοι, κάνουν δύό τρεις ακόμα τέτοιες αποβιβάσεις στο νησί των 500 κατοίκων που πάνω του στηρίζεται μεγάλο τμήμα της ελληνικής ΑΟΖ ,δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα από τους πράκτορες της ΜΙΤ & μάλιστα ειρηνικότατα.(sic)

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:veteranos.gr


Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη του Στρατηγού Φράγκου στο παρακάτω βίντεο που δόθηκε πριν από ένα έτος:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου