Σελίδες

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Τι γίνεται στις εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών.

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
ΤΟΥΡΚΙΑ: Το Ισλάμ και ο ISIS είναι εδώ ενωμένο δυνατό!!
Εσύ Frau Merkel κάνε πλάτες και δώσε τα δισεκατομμύρια στο Σουλτάνο Ερντογάν..

Ιστοσελίδα «odatv» 

Μπορεί να γίνει ο Διοικητής του μέλλοντος. 

Η «φωτογραφία» του μαθητή του Ιδιωτικού Λυκείου «Ιslahiye Açı» του Γκαζίαντεπ, στο έγγραφο αποτελεσμάτων των Εξετάσεων του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας, το οποίο ιδρύθηκε για να αντικαταστήσει τις Ακαδημίες Πολέμου που έκλεισαν, δημιούργησε μια συζήτηση.

Ο μαθητής Λυκείου A.S.Ç κατέλαβε την 40η θέση στην Τουρκία με το αποτέλεσμα που πήρε στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας που πραγματοποιήθηκε από το ÖSYM (Κέντρο αξιολόγησης, επιλογής και τοποθέτησης).

Το έγγραφο αποτελεσμάτων του μαθητή A.S.Ç μοιράστηκε το μήνυμα «2021 Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας» το ιδιωτικό Λύκειο, από το λογαριασμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης . Εδώ είναι αυτό το μήνυμα:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία του μαθητή Λυκείου A.S.Ç με «μακριά γενειάδα», συμπεριλήφθηκε στο έγγραφο αποτελεσμάτων που ετοίμασε η ÖSYM. Η κριτική της «αίρεσης» έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα πρέπει να γίνει έρευνα ασφαλείας

Ο Orhan Yıldırım, Πρόεδρος της Ένωσης Eğitim-İş, (Εκπαίδευσης-Εργασίας), μιλώντας στην ιστοσελίδα Odatv, τόνισε ότι η φωτογραφία ενός μαθητή Λυκείου με «μακριά γενειάδα», δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο έγγραφο εξέτασης.

«Το γεγονός ότι ένας μαθητής Λυκείου, κερδίζει τις εξετάσεις της στρατιωτικής σχολής με μια τέτοια φωτογραφία, δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τους αξιωματικούς που θα εκπαιδεύσει στο μέλλον», δήλωσε ο Orhan Yıldırım, Πρόεδρος της ένωσης Eğitim-İş. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις αντιρρήσεις μας για την πρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων στο κράτος, οι επίμονες έρευνες και οι έρευνες ασφαλείας δεν εφαρμόζονται στις προσλήψεις που έγιναν στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας. Προειδοποίησε ότι πρέπει να διερευνηθεί αν είναι μέλος ριζοσπαστικών θρησκευτικών ομάδων, όπως ο ISIS ».

Παρόμοιες καταστάσεις μ’ αυτές, βιώθηκαν κατά την περίοδο των FETO

«Οι ερωτήσεις που τέθηκαν πρέπει να ερευνηθούν και γιατί επέλεξαν το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας», δήλωσε ο Yıldırım, Πρόεδρος της ένωσης Eğitim-İş και συνέχισε ως εξής:

«Γνωρίζουμε τον κίνδυνο, αυτοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί για το μέλλον της χώρας. Σύμφωνα μ’ αυτό το έγγραφο, ο φοιτητής έχει επιτύχει τη βαθμολογία που μπορεί να εισέλθει στο πανεπιστήμιο που επιθυμεί. Το ζήτημα που πρέπει να αμφισβητηθεί εδώ: Είτε οι ερωτήσεις είναι πολύ απλές, είτε οι ερωτήσεις δίνονται με το χέρι, είτε οι έξυπνοι μαθητές κατευθύνονται στο στρατό. Παρόμοιες καταστάσεις σημειώθηκαν κατά την περίοδο των FETÖ.

Θα πρέπει να διερευνηθεί εάν ορισμένοι έξυπνοι μαθητές κατευθύνονται στο στρατό, όπως την περίοδο των FETÖ. Η χώρα μας, μόλις χθες, είχε μια πολύ οδυνηρή εμπειρία σ’ αυτό το θέμα. Οι πιο αγαπητοί θεσμοί της χώρας μας, ιδίως ο στρατός μας, το θεμέλιο της εθνικής μας άμυνας, είναι τα μέρη όπου πρέπει να τοποθετούνται τα παιδιά της χώρας μας, χωρίς αμφιβολίες. Δεν πρέπει όμως να απαλλαγούν από τους FETO και να παραδοθούν σε αιρέσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη κοινότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου