Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Όχι μόνο έρχεται, αλλά θα πάει και στη Θράκη ο Τσαβούσογλου!

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Τίθεται το ερώτημα, γιατί δεν τίθεται ως προϋπόθεση έναρξης διαλόγου με την Άγκυρα να δοθεί η αφαιρεθείσα υπηκοότητα στους Έλληνες Κωνσταντινουπόλεως, Ίμβρου και Τενέδου καθώς και στα παιδιά τους (συνολικά 110.000)με τη συστηματική πολιτική αφανισμού δηλ. Γενοκτονίας τους απο το Τουρκικό προγκρόμ παρά την Συνθήκη της Λωζανης!!...

Μόνο αφήνουν κάθε φορά σε Ερντογάν, Τσαβούσογλου κλπ. να «σουλατσάρουν στην Θράκη», για να δουν τους ψευδό μουφτήδες ,τους πράκτορες του Προξενείου Κομοτηνής ή να Τουρκοποιήσουν με εξαναγκασμό του Έλληνες Μουσουλμάνους..

«Ιδιωτική επίσκεψη» το λένε τώρα...

Αφού… καταφέραμε και ανακοινώσαμε κάτι που γνωστοποίησε η Τουρκία 24 ώρες νωρίτερα, φαίνεται ότι βάζουμε και το… κερασάκι στην τούρτα των τουρκικών προκλήσεων. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα βρεθεί επίσημα στην Αθήνα στις 31 Μαΐου και… ανεπίσημα στη Θράκη στις 30 Μαΐου!  

Το Υπουργείο Εξωτερικών λοιπόν ανακοίνωσε ότι «στις 31 Μαΐου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Οι συνομιλίες θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις».

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ωστόσο, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναμένεται νωρίτερα την Κυριακή να πραγματοποιήσει και ιδιωτική επίσκεψη (σ.σ. έτσι το λένε τώρα) στη Θράκη.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου