Σελίδες

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη ΔΕΝ έχει σκοπό να αξιοποιήσει τα ελληνικά κοιτάσματα

 Φράγκος Φ.: Ως σχόλιο παρατίθενται οι δύο τελευταίες παράγραφοι του άρθρου

«Ας αφήσουμε το πολύ μπλα-μπλα και ας καταλήξουμε στο συμπέρασμα: Είτε κάποιοι σύμβουλοι στο Μαξίμου είναι ανεπαρκείς και θα πρέπει να απομακρυνθούν, είτε όλα τα κάνουν σκοπίμως και δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να προχωρήσουν με την αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων.

Όπως κάποτε το πολιτικό σύστημα επέμενε ότι δεν υπήρχε τίποτα και λοιδορούσε όσους φώναζαν. Αιδώς… Αθηναίοι κυβερνήτες. Αποδείξτε μας ότι λανθάνουμε και θα σας ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη.»

“Νίκο μου, ουδέποτε τέθηκε θέμα ακύρωσης του αγωγού EastMed που σε εξόργισε. Εγώ απλά συζητώ με τους Αιγύπτιους έναν συμπληρωματικό αγωγό, από τον οποίο η Ελλάδα θα προμηθεύεται φυσικό αέριο από την Αίγυπτο”

Έστω χαριτολογώντας, αυτό φέρεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη για την “παρεξήγηση” που δημιουργήθηκε αναφορικά με τον αγωγό EastMed. Μόνο που ενώ ο πρωθυπουργός πήγε να κλείσει -και ορθώς- ένα σοβαρό ελληνικό μέτωπο εν όψει της Πενταμερούς, ανοίγει άλλο ένα, ενδεχομένως πολύ σοβαρότερο, στο εσωτερικό της χώρας..

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου