Σελίδες

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Η πλειονότητα των Ανωτάτων που προήχθησαν, είναι μέλη αιρέσεων

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Το άρθρο αφιερώνεται στους πολυπράγμονες αναλυτές πληροφοριών του ΝΑΤΟ και ΗΠΑ για την ολισθηρότητα της Τουρκίας στο ριζοσπαστικό Ισλάμ που εθελοτυφλούν , ως είθισται, για να δηλώσουν εκ των υστέρων, ότι αιφνιδιάστηκαν για ΙΡΑΝ, Μπιν Λαντεν, Ταλιμπάν , Αδελφοί Μουσουλμάνοι , Αραβική Άνοιξη κ.λ.π....

Ιστοσελίδα «odatv» της 29 Μαρτίου 2021
 
Ο Σχης ε.α –Επιτελής Γκιουβέν Σαγμπάν, βετεράνος της 15ης Ιουλίου, μίλησε στο «Odatv»
Ο Σαγμπάν είπε: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι περισσότεροι Ανώτατοι που προήχθησαν μετά τις 15 Ιουλίου και ιδιαίτερα στη Στρκή, ήταν μέλη κοινοτήτων και αιρέσεων».
Δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν ότι ένας Ανώτατος από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων, στο σπίτι της κοινότητας, φορούσε πάνω από τη στολή του ένα μανδύα και τουρμπάνι.
Αυτές οι εικόνες, εμφανίστηκαν μετά από τις ειδήσεις του «Odatv» για τον «Ανθλγό με μανδύα». Με τα νέα μας, πληροφορήθηκε ότι το ΥΕΘΑ εξέτασε το ζήτημα.
Μετά τις διαδοχικές ειδήσεις, το ερώτημα που ήρθε στο μυαλό είναι «εάν πρόκειται να διακοπεί ο αγώνας ενάντια στη δομή FETO στις ΤΕΔ».
Τώρα θα δώσω μια πληροφορία που δείχνει τον αγώνα που έχει γίνει.
Ο αριθμός των μελών των FETO που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, είναι 8651. Αυτό ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο. Ωστόσο, ο αριθμός των ατόμων που εντοπίστηκαν στις έρευνες που ξεκίνησαν μετά τις 15 Ιουλίου 2016, είναι 22386.
Ναι, δεν ακούσατε λάθος….
Πώς καθορίστηκε αυτό ...
Καθορίστηκε ότι τα στελέχη των FETΟ, επικοινωνούσαν μέσω συνδρομητικών τηλεφώνων, για να επικοινωνήσουν με το προσωπικό τους στις ΤΕΔ.
Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι οι γραμμές συνδρομητικών τηλεφώνων επικοινωνούσαν με τους FETO στην Τουρκία και μετά την επέμβαση.
Μια πολύ περιεκτική μελέτη ...
Οι εισαγγελείς προσπαθούν να εντοπίσουν τους στρατιωτικούς που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα εδώ και χρόνια, και 22000 συνεργάτες των FETÖ αποκρυπτογραφήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.
Το Ποινικό Τμήμα του Εφετείου, δήλωσε ότι οι στρατιωτικοί που χρησιμοποιούν το σύστημα συνδρομητικών τηλεφώνων, ήταν συνδεδεμένοι με τους FETÖ και αποφάσισαν ότι η πρακτική αυτή ήταν αποδεικτική.
Τώρα, ας επιστρέψουμε στο κύριο θέμα μας ...
Κατά την εκτέλεση τόσο σημαντικών έργων, η παρουσία Ανωτάτων που φορούσαν μανδύες και τουρμπάνια, οδήγησε στα σχόλια: «Άλλες αιρέσεις διεισδύουν στις ΤΕΔ μετά τους FETO?»
Έθεσα αυτήν την ερώτηση στον   Σχης ε.α –Επιτελή Γκιουβέν Σαγμπάν, πρώην Δντή του Τμήματος Σχεδίων και Ασφάλειας της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Στρκής.
Η απάντηση που πήρα είναι εκπληκτική…
Ο Γκιουβέν Σαγμπάν είπε το εξής: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι περισσότεροι Ανώτατοι που προήχθησαν μετά τις 15 Ιουλίου και ιδιαίτερα στη Στρκή, ήταν μέλη κοινοτήτων και αιρέσεων».
Προήγαγαν αυτούς που ήταν εγγεγραμμένοι ως επικίνδυνοι
Στη συνέχεια ο Σαγμπάν συνέχισε τα λόγια του ως εξής: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι ένα μεγάλο μέρος των Ανωτάτων που προήχθησαν μετά τις 15 Ιουλίου και ιδιαίτερα στη Στρκή, ήταν μέλη κοινοτήτων και αιρέσεων. Ορισμένα ονόματα εκφράζονται με ακρίβεια. Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν αρχεία πληροφοριών, που δείχνουν ότι είναι ύποπτοι και επικίνδυνοι από το παρελθόν. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν σε παθητικά καθήκοντα πριν από τις 15 Ιουλίου. Αν και δεν ήταν ποτέ διοικητές μονάδας και ήταν πίσω από τους συνομηλίκους τους και υπήρχε περισσότερο διακεκριμένο προσωπικό, ανέβηκαν χωρίς εμπόδια».
Η ΜΙΤ και η Ασφάλεια δίνουν σημείωμα πληροφοριών
Ο Σαγμπάν δηλώνει επίσης ότι η MIT και η Αστυνομία στέλνουν συνεχώς ενημερωτικά σημειώματα στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΕΘΑ, σχετικά με τις δομές εντός των ΤΕΔ.
Λέγοντας ότι οι Αξκοί και οι Ανώτατοι
, που φημολογείται ότι έχουν σχέση με την αίρεση και την κοινότητα, δεν χρησιμοποιούν εικόνες προφίλ στην εφαρμογή Whatsapp, ο Σαγμπάν εξηγεί τον λόγο για αυτό ως εξής: «Τα μέλη της ομολογιακής οργάνωσης (δηλωσίες), φοβούνται ότι θα τους αναγνωρίσουν και θα τους παρακολουθήσουν. Επομένως, ακόμη και αν χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Twitter και το Facebook, δεν έχουν φωτογραφίες προφίλ».
Ο Σαγμπάν, πιστεύει ότι πρέπει επίσης να απαντηθούν οι ακόλουθες ερωτήσεις:
- Ο αποτελεσματικός αγώνας που έγινε εναντίον των FETÖ, γιατί δεν γίνεται και εναντίον άλλων αιρέσεων και κοινοτήτων ?
- Έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον των Ανωτάτων, σχετικά με το μανδύα και το τουρμπάνι ?
- Το ΓΕΕΘΑ και το ΥΕΘΑ, μαζί με τη Διοικητική έρευνα, θα υποβάλουν και ποινική καταγγελία για ποινική έρευνα
- Θα αποβληθεί ή θα αποστρατευτεί το προσωπικό με μανδύα και τουρμπάνι ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου