Σελίδες

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ακάρ/Συνέχεια απίστευτων προκλήσεων

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Ορθά επισήμανεται, ότι δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες οι προκλήσεις των εκπροσώπων της Τουρκικής κυβέρνησης, ποσό μάλλον του ΥΕΘΑ Στρατηγού Hulusi Akar, που υπερέβη κάθε όριο και έχει αποθρασυνθεί ως οι Κ/Σ..

Του υπενθυμίζεται ότι όταν ξεπεζέψει διωκόμενος, εδώ θα του δοθεί άσυλο..

Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Ε. Δρούγος

Διεθνολόγος - Γεωστρατηγικός Αναλυτής

Νέο κρεσέντο απύθμενα προκλητικών δηλώσεων σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου από τον Τούρκο υπουργό άμυνας στρατηγό εα Χουλουσί Ακάρ. Με ωμό τρόπο δικαιολόγησε την εισβολή του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο και τάχθηκε για μία ακόμα φορά υπέρ της διχοτόμησης της μαρτυρικής νήσου. 

Σε ομιλία του από τη Φώκαια της Σμύρνης ο Ακάρ είπε ότι όλοι πρέπει να εκτιμήσουν «την ειρηνευτική επιχείρηση της Τουρκίας στην Κύπρο του 1974 και δεν πρέπει να την αγνοούν!!!». Ο υπουργός άμυνας υποστήριξε, η τότε εισβολή έφερε ειρήνη, ηρεμία και σταθερότητα στο νησί» προσθέτοντας ότι από τότε δεν έχει κάνει την εμφάνιση του κάποιο πολεμικό επεισόδιο. 

Συνέχισε μάλιστα με την ίδια θρασύτητα υποστηρίζοντας ότι “Η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο μαζί με την Μ Βρετανία και την Ελλάδα. Η προσπάθεια κάποιων να δείξουν την Τουρκία ως στρατιωτική παρουσία στην Κύπρο διαφορετική από την νομική της βάση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, και δεν έχουν διαβάσει τα συμφωνηθέντα των συνόδων για το Κυπριακό"

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:ambassadorsatlarge.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου