Σελίδες

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Φράγκος Φ.:Άρρηκτα αλληλένδετα Δημογραφικό και Θητεία(Βίντεο)

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο στρατηγός Φράγκος Φ. στο ραδιόφωνο ALPHA RADIO 88,6 της Καβάλας αναφέρθηκε:

Για την Συμφωνία των RAFALE και τα εξοπλιστικά

-Σωστή χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Υ.ΕΘ.Α. κ. Παναγιωτόπουλου να κλείσει το θέμα των RAFALE.

-Προέτρεψε την πολιτική ηγεσία να ακούσουν τον Αρχηγό του Ναυτικού και τους άλλους Επιτελείς των Αρχηγείων για το τί οπλικά συστήματα πρέπει να έχει η φρεγάτα που θα προμηθευτεί το Π.Ν. και να επιβάλουν την ναυπήγηση τους σε ελληνικά ναυπηγεία δημιουργωντας έτσι νέες θέσεις εργασίας.Παραλληλα πρότεινε την απόκτηση με μορφή δανεισμού (leasing) δύο φρεγάτες με τα απαιτούμενα οπλικά συστήματα,ώστε να γίνουμε Ναυτικό των ανοιχτών θαλασσών.

-Τόνισε ότι ουδείς στρατιωτικός τολμάει να φωτογραφίσει συγκεκριμένο οπλικό σύστημα και ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ;;

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ..

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ..

-Έτσι θα σταματήσει ο Τούρκος να επαίρεται ότι έχει κυριαρχία βγάζοντας στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο πλοία ερευνών και γεωτρύπανα.

Για την στρατιωτική θητεία

-Δήλωσε πως έγινε μισή δουλειά καθώς έπρεπε να γίνει 15μηνο για Αεροπορία και Ναυτικό ενώ στο στρατό ξηράς 15μηνο γι'αυτούς που θέλουν να υπηρετήσουν στο "σπίτι" τους και 12μηνο γι'αυτούς που θα υπηρετήσουν σε Έβρο και νησιά. Τότε μόνο θα αυξηθεί η επάνδρωση των μονάδων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

-Το οποίο αποτελεί το πρώτο Εθνικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα καθώς δεν δίνονται κίνητρα σε οικογένειες να κάνουν παιδιά και το χαρακτήρισε ως την μεγάλη απειλή για το μέλλον.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου