Σελίδες

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Οι Αξκοί που αντιστάθηκαν την 15η Ιουλίου αποστρατεύτηκαν.

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Να εγκύψουν οι των πληροφοριών και να προβούν σε βιογραφικά και ψυχογραφήματα των νέων Γκιουλενιστων στρατηγών, για νέες πιθανές εξελίξεις σε ΤΕΔ και Τουρκία..

Μέσα σε 45 λεπτά, αποστρατεύτηκαν 720 Σχες…

Εφημερίδα «Σοζτζιού» της 5 Φεβ 2021

Aytunç ERKİN

Οι Αξκοί που αντιστάθηκαν την 15η Ιουλίου αποστρατεύτηκαν και οι FETÖ (Γκιουλενιστές) έγιναν Στρατηγοί (Ανώτατοι)


Οι προαγωγές και οι τοποθετήσεις του προσωπικού της Γενικής Διοίκησης της Στρκής του 2020, που εγκρίθηκαν από τον Πρόεδρο Tαγίπ Ερντογάν, δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μεταξύ των 4 Ανωτάτων και 24 Σχων που αποστρατεύτηκαν, δυο ονόματα επέστησαν την προσοχή. Οι Ανώτατοι Αχμέτ Χατζίογλου και Αλί Ντεμίρ, οι οποίοι επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, μετά από την παραμονή τους στη φυλακή, που είχαν φυλακιστεί με την συνομωσία της «Βαριοπούλα» από τους FETO. Κατά την απόπειρα του πραξικοπήματος και προκειμένου να μην παραδώσουν τη Δκση Στρκής στους FETÖ, πολέμησαν μέχρι το πρωί.

Αυτοί οι δύο Ανώτατοι το 2020 αποστρατεύτηκαν.

Εντάξει… αλλά ποιος προήχθη το 2020 ;

Ο Σερντάρ Ατάσοϊ, ο οποίος ήταν χθες στους τίτλους των εφημερίδων…

Ο Ατάσοϊ που είπε: «Τον βαθμό του Ανθλγού μου τον φόρεσε ο Φετουλλάχ Γκιουλέν και εγώ του φίλησα το χέρι…», κατά τη συνεδρίαση του ΑΣΣ του 2020, τοποθετήθηκε ως Δντής Πληροφοριών του ΓΕΣ. Διαπιστώθηκε ότι είχε διασυνδέσεις με τους FETÖ, αρχικά τοποθετήθηκε σε μια άλλη θέση, συνελήφθη και στη συνέχεια έγινε δηλωσίας.

Δεν είναι περίεργο ;

Το 2020 αποστρατεύτηκαν δυο ονόματα: Οι Ανώτατοι Αξκοί Αχμέτ Χατζίογλου και Αλί Ντεμίρ, οι οποίοι έμειναν στη φυλακή λόγω της συνωμοσίας της «Βαριοπούλα και τοποθέτησαν επικεφαλή της Δνσης Πληροφοριών, τον Σερντάρ Ατάσοϊ, του οποίου τον βαθμό απένειμε ο Φετουλλάχ Γκιουλέν…

Δεν τελείωσε…

Συνεδριάσεις ΑΣΣ 2017 και 2028

Νύχτα 15ης Ιουλίου

Ακούγοντας την απόπειρα πραξικοπήματος, Ο Δντής προσωπικού της Γενικής Δκσης Στρκής Σχης-Επιτελής Αλί Ντεμίρ, ο Δντής Σχεδιασμού της Στρκής Ταξχος Αχμέτ Χατζίογλου, ο Σχης-Επιτελής Αζίζ Γιλμάζ, ο Σχης Νουρεττίν Αλκάν μαζί με το Σχη Γκιουβέν Σαγμπάν, ενημερώνουν για την απόπειρα του πραξικοπήματος…

Οι Δκτές, στήνουν το Στρατηγείο τους στο τζαμί του Χισαρτζικλίογλου στην Άγκυρα !

Κοντά στον Άντγο Αρίφ Τσετίν, ήταν 3 θύματα της «Βαριοπούλα, που έστησαν το Στρατηγείο. Ο Ταξχος Αχμέτ Χατζίογλου, ο Ταξχος Αλί Ντεμίρ και ο Σχης Αζίζ Γιλμάζ.

Οι 5 Δκτές, παίρνοντας μόνο τα υπηρεσιακά τους όπλα και με πολιτική περιβολή, επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο και μεταβαίνουν στη Δκση Στρκής, όπου κατά τη διάρκεια της πρώτης σύγκρουσης στο στρατόπεδο, τραυματίστηκε στο χέρι ο Σχης Νουρεττίν Αλκάν ! Οι ομάδες που ήρθαν για ενίσχυση, υπό τη Δκση και την καθοδήγηση του Ταξχου Χατζίογλου, πολέμησαν με τους πραξικοπηματίες μέχρι το πρωί…

Και τώρα έρχεται μια ακόμα βόμβα:

Ο Σχης Γκιουβέν Σαγντάν, ο οποίος αντιστάθηκε εκείνο το βράδυ, αποστρατεύτηκε με τη συνεδρίαση του ΑΣΣ του 2017… και ο Σχης Αζιζ Γιλμάζ, που επίσης αντιστάθηκε εκείνη τη βραδιά, αποστρατεύτηκε με το ΑΣΣ του 2018…

Δεν είναι περίεργο ;

Το 2020 προάγεται ο Σερντάρ Ατάσοϊ και οι Δκτές που πολέμησαν με τους FETO, να αποστρατεύονται ;

Δεν τελείωσε…

Μίλησα με τον Σχη ε.α Γκιουβέν Σαγμπάν για τις διαδικασίες προαγωγών και αποστρατειών. Έκανε την ακόλουθη διαπίστωση:

«Αν αφήσουμε σε μια άκρη την αποστρατεία των Στγών Μετίν Τεμέλ και  Ζεκάϊ Άκσακαλλι, σε ένα ΑΣΣ του 2020 που διήρκησε 45 λεπτά, αποστρατεύτηκαν περίπου 660 Σχες από τις ΤΕΔ, βάσει του 50ου και του 54ου άρθρου του νόμου περί προσωπικού των ΤΕΔ. Μέσα σ’ αυτό το ποσοστό, αν συμπεριλάβουμε και τους 60 Σχες που αποστρατεύτηκαν από τη Γενική Δκση Στρκής, ο συνολικός αριθμός των Σχων που αποστρατεύτηκαν, φτάνει στα 720 άτομα. Δεν γνωρίζουμε σε ποια αξιολόγηση υποβλήθηκαν οι  Σχες που αποστρατεύτηκαν και με ποια κριτήρια αποστρατεύτηκαν. Ωστόσο, θα ήθελα να δηλώσω ότι η έλλειψη θέσεων προσωπικού που εμφανίζεται ως λόγος συνταξιοδότησης, δεν είναι πολύ σωστός. Το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των Σχων που αποστρατεύτηκαν, ήταν ότι σχεδόν όλοι δεν συνδέονταν με τους FETÖ και είχαν επάρκεια..

Όταν κάνεις ένα ΑΣΣ το οποίο διαρκεί 45 λεπτά και η πλειονότητα των μελών απαρτίζεται από πολίτες (πολιτικούς), είναι φυσιολογικό να βλέπετε να αποστρατεύονται οι κάτοχοι των πραγματικών προσόντων και να προάγονται οι FETÖ»

Το ερώτημα είναι το εξής:

«Λοιπόν αυτή η εκκαθάριση ή συνταξιοδότηση, έχει καμία σχέση με την έκθεση του RAND CORPORATİON, του επιδραστικού think tank των ΗΠΑ που έγραψε το ψέμα ότι «οι αξιωματικοί μεσαίου επιπέδου (Ανώτεροι) είναι ανήσυχοι και μπορούν να κάνουν πραξικόπημα ;»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου