Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η συνέντευξη του στρατηγού Φράγκου στον HELLAS FM της Ν. Υόρκης(βίντεο)

Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό HELLAS FM της Ν. Υόρκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και Άμυνας.
Συγκεκριμένα ανέφερε τα παρακάτω:
-Δεν θα έπρεπε να στεκόμαστε στο αν ένας μετανάστης ή αν ένας Έλληνας μεμονωμένα παραφέρεται, υβρίζει κτλ. διότι πρέπει να μας ενδιαφέρει η μεγάλη, η συνολική εικόνα, και πάντα σε όλες τις συνθήκες, σε όλες τις εποχές υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις. Γιατί με κάτι ειδικό δεν μπορείς να διαμορφώσεις άποψη επί του γενικού.
-Η ανθρωπιά, ο ανθρωπισμός, η φιλανθρωπία και το φιλότιμο δεν είναι οικόπεδα και δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα περισσότερο από κάποια άλλη. Με θλίψη παρατηρώ ανθρώπους με απήχηση, με ταλέντο στη γραφή να υπογράφουν άρθρα τύπου “Μερικοί από εμάς δεν μπορούμε να μισήσουμε”,  («μια ωραία τύπου ελίτ από τη Φιλόθεη  και το Ψυχικό..») δεν μπορούν να μισήσουν κανέναν.
Ενώ όλοι εμείς οι άλλοι οι κακοί,μισούμε;
-Φαντάζομαι σχεδόν κανένας δεν μισεί κάποιον που δεν ξέρει, αλλά εδώ απειλείται η Πατρίδα μας όχι με Υβριδικό αλλά με καθολικό πόλεμο και το λέω έτσι για να το καταλάβουν όλοι.
Πάνε να μας αντικαταστήσουν τον πληθυσμό με αλλόθρησκους και αλλογενείς.

Ο Λιάκος και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες.
Όποτε όλη η συζήτηση είναι ομφαλοσκοπική, για να καταλήξουμε που; Στο τι έχει κάνει η οικογένεια του καθενός για την πατρίδα;
-Τελικά ο τέως ΠΘ έμαθε ότι υπάρχουν και θαλάσσια σύνορα.
-Τα ψέματα τελείωσαν και μαζί και όλες οι αρλούμπες, ειδικά όταν η χώρα είναι σε Καθολικό  πόλεμο και κάποιοι φυλάνε σύνορα.
Κανεις δεν έχει τίποτα προσωπικό ούτε με μετανάστες, ούτε με λαθρομετανάστες, ούτε με πρόσφυγες.
Και αυτό αφορά το συντριπτικό ΣΥΝΟΛΟ του ελληνικού λαού. Ας μην χάνουμε ενέργεια και χρόνο για τα αυτονόητα.
-Πρώην Υπουργός Οικονομικών του ΜΕΡΑ 25 δεν δικαιούται να λέει Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και από κάτω να βάζει #mystylerocksgr #eurovisiongr. Θα ήταν ωφέλιμο να παραδώσει διαβατήριο.

-Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους απανταχού Έλληνες, είμαι πολύ περήφανος για την ανθρωπιά, το μεγαλείο, τις αντοχές, το μεγαλείο των ακριτών όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως των κατοίκων των Νησιών.Για την Δύναμη, τον αγώνα και την ανθρωπιά του Λιμενικού.
Δεν θα στήσουμε διαδικτυακά δικαστήρια και ούτε θα κουνάμε το δάχτυλο από την "Αγορά" της Φιλοθέης. και λίγη σιωπή δεν κάνει κακό..
-Η χώρα δέχεται οργανωμένη επίθεση και αυτό το αποδεικνύουν οι μηδενικές ροές στα σύνορα της Βουλγαρίας. Και πλέον ομολογείται απερίφραστα από το σύνολο των ηγετών που τελικά ούτε ΝΑΤΟ ούτε η Γερμανοκρατούμενη  Ε.Ε. μας συμπαραστέκονται.
Το administration των ΗΠΑ δεν δικαιούται να το παίζει Πόντιος Πιλάτος και να μας βάζει το θύμα στην ίδια μοίρα με τον θύτη
Που ήταν οι Τούρκοι στον Α' και Β' παγκόσμιο πόλεμο, που ήταν ο Επιτήδειος ουδέτερος όταν είχαμε εκατόμβες θυσιών και να το ξέρουν οι Αμερικανοί όταν η Τουρκία θα γίνει ΙΡΑΝ σε εμάς θα προστρέξουν ..
-Για τη διεθνοποίηση του προσφυγικού/ μεταναστευτικού: Να πούμε ένα μπράβο στο ΥΠΕΞ και σε όλη την συντονισμένη προσπάθεια για την διεθνή αναγνώριση πως αυτή δεν είναι ελληνοτουρκική διένεξη αλλά διεθνές ζήτημα. Η πρώτη χώρα υποδοχής, των προσφύγων, μεταναστών, λαθρομεταναστών κτλ. δεν είναι σε πόλεμο. Αυτό να μην το ξεχνάμε.
- Η χώρα έχει μια προσφάτως εκλεγμένη κυβέρνηση και πρέπει όλοι να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια. Όποιος και αν ήταν πρωθυπουργός το ίδιο ακριβώς θα πρέσβευα και νομίζει πως το ίδιο ακριβώς πρεσβεύουν και θα πρέσβευαν όλες οι λογικές δυνάμεις της χώρας. Η χώρα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, δεν υπάρχει πολυτέλεια για σπατάλη δυνάμεων.
Τα 700 εκατομμύρια της Ε.Ε. να διατεθούν για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού και να μην πάνε πουθενά άλλου..
Οι δωρεές των απανταχού Ελλήνων να είναι ΟΧΙ σε χρήμα αλλά κατ' ευθείαν στα οπλικά συστήματα που είναι αναγκαία, π. χ. θελουμε F-35, πάρτε τα πιο φθηνά  και πιέστε την Ουάσιγκτον να μας τα δώσει με FMS δανεισμό και ότι άλλο αναγκαίο, όπως έκαναν οι Έλληνες εφοπλιστές και αγόρασαν δέκα ταχύπλοα σκάφη για το Λιμενικό.. Τα χρήματα μπορεί να χαθούν..
-Καλό κουράγιο στους Ακρίτες και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Υποκλινόμεθα.
-Είναι η ώρα που όλοι σαν γροθιά Λαός - Στρατός και Σώματα Ασφαλείας να αντιμετωπίσουμε τον τρομοκράτη της ευρύτερης περιοχής,αρκεί να το συνειδητοποιήσουν και οι πολιτικοί «ταγοί».
- Τέλος έκλεισε την συνέντευξη με μια ρήση του Αγίου Παϊσίου"Στα θέματα της Πίστεως και της Πατρίδος θα είστε αμετακίνητοι και αυστηροί. Εκεί δεν χωράνε παζάρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου