Σελίδες

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ESTIA - Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των προσφύγων στην Ελλάδα

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Η Τουρκική κυβέρνηση επίσημος διακινητής λαθρομεταναστών..
Η Ύπατη Αρμοστεία υλοποιεί την Ισλαμοποίηση  της Ελλάδος και προχωρεί στην εγκατάσταση τους σε κατοικίες τον τελικό στόχο, που είναι η εκδίωξη των Ελλήνων με εργαλειοποίηση την πτώχευση και την οικονομική εξαθλίωση που επέβαλε η Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. & το Δ.Ν.Τ με κατασκευασμένο ιδιωτικό χρέος σε κρατικό..
Έχουν καταστήσει την Πατρίδα μας αποθήκη ψυχών και μετέφεραν τα σύνορα της γελοιότητας που αποκαλείται ενωμένη Ευρώπη σε Αλβανία , Σκοπιά και Βουλγαρία..
Εκείνο που είναι αδιανόητο ότι δεν ζητήσαμε διαμοιρασμο και μεταφορά των μεταναστων,..ούτε και μετά τον ορυμαγδό στον Έβρο.(Ιδέ σχετικό).
Η αξιοπρέπεια μας ως κρατική  οντότητα και όχι να μας εκλαμβάνουν ως χώρο αποτιμήθηκε  στα 700 εκατομμύρια ΕΥΡΩ, που είναι το 20% των ετήσιων τοκοχρεωλυσίων στους δανειστές..
Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνεργάζεται με την ελληνική Κυβέρνηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για την παροχή στέγασης σε διαμερίσματα και τη στήριξη μέσω προπληρωμένων καρτών των προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση – ESTIA, με την χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:estia.unhcr.gr

Δείτε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα www.candiadoc.gr:. Αποκάλυψη Γιόχανσον (Κομισιόν): Η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει μεταφορά προσφύγων σε άλλη χώρα της ΕΕ (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου