Σελίδες

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ερντογάν: Δολοφονική η στάση της Ελλάδας στα σύνορα

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
 Οι κατ’ επάγγελμα δολοφόνοι αμάχων και η «Κατάρα της Ασίας», που ευθύνεται για τις γενοκτονίες Ελλήνων,Αρμενίων, Ασσυρίων και τα τελευταία 40 έτη συνεχίζουν με τον Κουρδικό λαό (Ακούστε στο βίντεο) τι καταγγέλει μέσα στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση ο Κούρδος βουλευτής του Σιρνακ Ferhat Encu..ενώ οι «ανθρωπιστές» Τούρκοι συνάδελφοι του φωνάζουν εν χορώ σκοτώστε τον!! αν και μεταδίδεται απ´ευθείας από το κρατικό κανάλι TRT!!
Ο βουλευτής του κουρδικού κόμματος HDP Ferhat Encu εκφώνησε πύρινο λόγο στις 4 Νοεμβρίου 2016 εναντίον του Ερντογαν και τις θηριωδιες των ΤΕΔ εναντίον του Κουρδικού λαού..
Συνελήφθη άμεσα και του επεβλήθη ποινή 4 ετών και 7 μηνών.
Παρέμεινε στις φυλακές της Kandira τύπου F υψηλής ασφαλείας (τα γνωστά λευκά κελιά),για 3 έτη 9 μήνες και 10 ημέρες.
Αποφυλακίστηκε στις 14 Ιουνίου 2019.

Δηλώσεις στο γνωστό… ερντογανικό ύφος από τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος στην πτήση επιστροφής από τις Βρυξέλλες εξαπέλυσε βολές κατά της Ελλάδας για το κλείσιμο των συνόρων και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο και δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, επανέλαβε ότι η Τουρκία θα αφήσει ανοιχτά τα σύνορά της για πρόσφυγες και μετανάστες.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.pontos-news.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου