Σελίδες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Η ΕΕ πριμοδοτεί 5.000 μετανάστες ώστε να φύγουν από τα ελληνικά νησιά και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Δωρεάν τους πέρασε ο 75χρόνος βαρκάρης 9μελή οικογένεια από την Σύρια και τιμωρήθηκε με 18ετη φυλάκιση από το εφετείο Αλεξανδρουπόλεως.
Εάν θελουμε να είμαστε έντιμοι και ειλικρινείς τότε να διατεθούν 3.000 ΕΥΡΩ και να φύγουν 90.000 λαθρομετανάστες ή 300 χιλιάδες και να σταματήσει η "κονόμα"των αλληλέγγυων, ΜΚΟ , UNHCER(Ύπατη Αρμοστεία) και λοιποί τουριστικοί πράκτορες..
Τη δημιουργία προσωρινού μηχανισμού εθελοντικής επιστροφής 5.000 μεταναστών από τα ελληνικά νησιά στις χώρες καταγωγής τους με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά, ανακοίνωσαν σε κοινές δηλώσεις τους η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μετά το τέλος της σύσκεψης που είχαν στο υπουργείο.
Ο μηχανισμός αυτός θα είναι προσωρινός, δίνοντας την ευκαιρία μόνο για ένα μήνα σε όσους μετανάστες βρίσκονται στις δομές στα νησιά και έφτασαν στη χώρα πριν από την 1η Ιανουαρίου 2020 να υποβάλουν αίτημα εθελούσιας επιστροφής λαμβάνοντας βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.bigbusiness.gr

Σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.e-evros.gr:.Εβρίτης ψαράς καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση επειδή βοήθησε πρόσφυγες να γυρίσουν στην πατρίδα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου