Σελίδες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΕΔΔΑ: «Ναι» σε μαζικές επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών - Δικαιώνεται η Ισπανία που διέταξε ομαδική απομάκρυνση Αφρικανών

Σχολιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:
Αν δεν διοικούν τη χώρα οι ΜΚΟ,ας εφαρμοσθούν τα αυτονόητα ..όπως απεφάνθη το ΕΔΔΑ.
Ειδικά για τις συμμορίες, άμεση απέλαση όπως αυτές που στο κέντρο της Αθήνας έστησαν πόλεμο στις 13/2,για τον έλεγχο του παρεμπορίου.. με νεκρό και τραυματίες.
Αποδέχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών χωρίς την εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων τους, όταν αυτοί εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας που διατάσσει την απομάκρυνση τους.
Το δικαστήριο του Στρασβούργου , υπό ευρεία σύνθεση με πρόεδρο τον Έλληνα πρόεδρο του ΕΔΔΑ Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο, με απόφαση που εξέδωσε χθες δικαίωσε την Ισπανία η οποία αποφάσισε ομαδική επιστροφή στο Μαρόκο περίπου 75 πολιτών τρίτων χωρών -προσφύγων και μεταναστών- οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην επικράτεια της . Η ενέργεια των ισπανικών αρχών κατά την κρίση του Δικαστηρίου, δεν παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), ειδικά το άρθρο 4 του τέταρτου Πρωτοκόλλου που απαγορεύει τις μαζικές απελάσεις.
Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου