Σελίδες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα στα σύνορα για το μεταναστευτικό

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ:
Έπρεπε να περάσουν οκτώ μήνες  για να δώσει εντολή κλειστών συνόρων ο κυριος Π/ Θ αφού έχασε τον έλεγχο και τον διευκολύνει τώρα ο Κορωνοΐος έστω και έτσι ας το επικροτήσουμε.. Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο οποίος εισέρχεται από μη συνοριακή είσοδο και μάλιστα εσκεμμένα χωρίς ατομικά έγγραφα είναι παράνομος..και έτσι αντιμετωπίζεται , διότι τίθεται θέμα ασφαλείας!!
Ως εκ τούτου άμεσα επαναπροωθούνται  στην χώρα που τους έστειλε, δηλαδή στην Τουρκία και μόνον  εκεί έχουν δικαίωμα να αιτηθούν άσυλο..ως πρώτη χώρα που αφίχθηκαν..
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Στην ομιλία του ενώπιον των μελών του υπουργικού συμβουλίου -λίγη ώρα προτού δημοσιοποιηθεί το νέο βίντεο οδηγιών της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός υποστήριξε αρχικά για τον κορωνοϊό ότι είναι πολύ σημαντικό «όλοι μας να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και των γιατρών».
Στη συνέχεια της ομιλίας του υπογράμμισε και τη νέα διάσταση του θέματος.
«Προσοχή, όμως. Το Μεταναστευτικό τώρα αποκτά μία νέα διάσταση, καθώς στις ροές προς την Ελλάδα περιλαμβάνονται άνθρωποι από το Ιράν -όπου είχαμε πολλά κρούσματα Κορωνοϊού- και πολλοί διερχόμενοι από το Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου