Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

IHA-Professors & PhDs] Η Γερμανία πίσω΄από την κρίση!!

Υπάρχει κανείς που να ααμφιβάλει ότι η όλη κρίση στην Ελλάδα είχε έναν και μοναδικό τελικό στόχο; την δημιουργία Μακεδονικού κράτους καθοδηγούμενη από την Γερμανία της οποίας ήταν στόχος από το παρελθόν;
Και βέβαια όλα αυτά ΄΄εγιναν βάση σχεδίου. Αρχικά κατηγόρησαν τον Ελληνικό λαό, μας είπαν σπάταλους, τεμπέληδες που ζούμε με δανεικά. Προχώρησαν οργανωμένα και μέσω των οίκων αξιολόγησης(?) (τι βρώμικο παιχνίδι παίζουν άραγε και ποιός τους ανήγαγε σε κριτές των οικονομιών;), σε καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, έχοντας με το μέρος τους ανεγκέφαλους πολιτικούς (ΓΑΠ) εφάρμοσαν το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους με τα μνημόνια εξαθλιώνωντας τον λαό και άρχισαν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Όταν είδαν ότι ο λαός στράφηκε αριστερά ήταν έτοιμοι και ανέβασαν στην εξουσία μια "αριστερή κυβέρνηση(?)" αμφιβόλου δημοκρατικότητας. ΄Ενα κόμμα με μια θολή ιδεολογία ή καλύτερα χωρίς καμιά ιδεολογία ενδεδυμένη τον μανδύα μαις υποτιθέμενης αριστεράς έτοιμη να υπακούσει σττα Γερμανικά κελέυσματα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η συνέχεια των "εκσυγχρονιστών(?)" του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, του χειρότερου ΠΑΣΟΚ που προετοίμασε την παράδοση της χώρας στα  Γερμανικά συμφέροντα. Έτσι εξηγείται πως ένα κόμμα του 4% έγινε 36% εν μία νυκτί και το κόμμα του 42% έπεσε στο 6%, και βέβαια δεν ήταν τυχαία και η φυλάκιση του Α. Τσοχατζόπουλου που ήταν η κολώνα του  ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου, ενώ οι κύριοι δολοφόνοι της Ελληνικής οικονομίας Παπαντωνίου, και Σημίτης κυκλοφορούν ελεύθεροι, μάλιστα τον τελευταίο τον προετοιμάζουν και για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Και ασφαλώς δεν πιστεύω ότι οΤσίπρας είναι τόσο ηλίθιος να μην βλέπει το δούλεμα που πέφτει τόσα χρόνια από τους Γερμανούς με την υπόθεση του  κουρέματος του χρέους. Το συνδέσανε αρχικά με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, υπογράψτε το 3ο μνημόνιο και τον Σεπτέμβριο θα κουρέψουμε το χρέος σας ώστε να γίνει βιόσιμο. Αυτό το περίφημο κούρεμα έγινε "σαλάμι" σε λεπτές φέτες. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 έφτασε σταδιακά στον Ιούνιο του 2018 και κάθε φορά συνδυαζόταν και με μιά απαίτηση της Γερμανίας την οποία θα έπρεπε να ικανοποιήσουμε. Τέλος φθάσαμε επιτέλους στον τελικό στόχο της Γερμανίας, στην αναγνώρηση του κράτους με το όνομα Μακεδονία. Θα μου πείτε τι τους ενδιαφέρει τους Γερμανούς αν λέγεται Μακεδονία ή Βαρδάσκα; Κάνετε λάθος γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο τελικός στόχος. Στο τέλος το κρατίδιο αυτό θα επεκταθεί μέχρι την Λάρισα, να είσαστε σίγουροι, όλα αυτά γίνονται αργά και μελετημένα σε βάθος χρόνου ώστε να μην γίνονται αντιληπτά από το ευρύ κοινό και σε συνεργασία με τα προδοτικά ΜΜΕ. Και να μου το θυμηθείται όλα αυτά σχετίζονται και με το μακρόπνοο σχέδιο σύνδεσης του Αξιού με τον Μοράβα και τον Δούναβη ώστε τα πλοία να φθάνουν στην Γερμανία παρακάμπτοντας τα λιμάνια της Γαλλίας, Ολανδίας κ.α.
Θα μου πείτε γιατί δεν τα έκαναν αυτά με κυβερνήσεις της Δεξιάς; Αστειεύεσθαι; ξεχνάτε τι έγινε στην Μαρφίν, ξεχνάτε τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα; όλοι αυτοί δεν ήταν "παιδάκια" του ΣΥΡΙΖΑ; με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κόπηκαν "σύριζα" οι ενοχλητικές αντιδράσεις, μάλιστα ακούγεται (χωρίς να είναι σίγουρο") ότι ετοιμάζεται νόμος ότι όποιος αντιδρά στις αποφάσεις της κυβέρνησης με υβριστικό τρόπο(?) θα είναι ποινικό αδίκημα. Επίσης απαγορεύεται η ανάρτηση της σημαίας στα μπαλκόνια όταν δεν είναι επετειακή ημέρα.
Πολλά ερωτιματικά τίθενται τα τελευταία χρόνια και ένα απ' αυτά είναι γιατί σταμάτισαν οι ειδήσεις και οι ανασκαφές στην Αμφίπολη, μπορεί κανείς να δώσει μια πηστική απάντηση;
Τελικά μόνο ο Θεός μπορεί να σώσει την χώρα φαίνεται.
Ν. Παπαδόπουλος MD, PhD, FEBO
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ.
Θεσσαλονίκη
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΛΛΑΣ

MEMBERS 2018. https://1drv.ms/x/s!AnVUwC2hgclXgWJUS9ADpBvNWhgo
How to pay your annual DUES https://professors-phds.com/schools/donate/
......
IHA ANNUAL REPORT 2017 https://professors-phds.com/iha/annual_reports/11245-2/
IHA ANNUAL REPORT 2016 https://professors-phds.com/iha/annual_reports/annual-report-2016/
IHA ANNUAL REPORT 2015 https://professors-phds.com/iha/annual_reports/2629-2/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Forum of Professors & Phds" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to Professors-PhDs+unsubscribe@googlegroups.com.
Visit this group at https://groups.google.com/group/Professors-PhDs.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου