Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Τα παιδιά πολιτικών που κατεβαίνουν στις εκλογές σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

Στρατηγός Φρ. Φράγκος: No comments..
Από αριστερά: Ν. Γρηγοράκου, Ι. Γκελεστάθη, Άννα Ροκοφύλλου, Θ. Γλαβίνας, Μ. Χατζηγάκης, Δ. Οικονόμου, Ρ. Μπέη, Δ. Τεμπονέρας, Κ. Λογοθέτη, Δ. Διαμαντίδης

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά... λέει η παροιμία. Όμως εμπεριέχει αλήθεια, καθώς στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ φιγουράρουν υποψήφιοι βουλευτές γόνοι πολιτικών οικογενειών με παράδοση.

Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν μεγαλώνεις σε ένα σπίτι όπου οι συναναστροφές και οι προσλαμβάνουσες είναι αδιαλείπτως πολιτικές.

Το όνομα, βέβαια, είναι πολύτιμος σύμμαχος από τη μια: Υπάρχει «μαγιά» εκλογικού σώματος, ανοίγει πόρτες, βοηθά στην αναγνωρισιμότητα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και «άχθος» για τον φέροντα το όνομα: Πρέπει να αποδείξει ότι είναι τουλάχιστον ισάξιος -αν όχι καλύτερος- του προκατόχου του στην πολιτική κονίστρα, ενώ, συγχρόνως, «κληρονομεί» και τις όποιες «αμαρτίες» του γονέα ή του συγγενούς του.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιους κατεβάζουν τα κόμματα στην εκλογική μάχη που επίκειται σε λίγους μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.iefimerida.gr

<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/paidia-politikon-ekloges-nd-syriza-pasok">Τα παιδιά πολιτικών που κατεβαίνουν στις εκλογές σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr</a></p>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου