Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Δεν κρύβει την ενόχλησή της η Τουρκία: Στο στόχαστρο της Άγκυρας και των τουρκικών ΜΜΕ οι ασκήσεις στα νησιά

 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Είναι η απάντηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην αποβατική άσκηση EFES, που είναι εφαρμογή επιχειρησιακού σχεδίου για την κατάληψη βασικής νήσου..

Το 2022 η συνδεδιασμένη αμφίβια- αεροποβατική EFES προέβλεπε κατάληψη της Νήσου ΧΙΟΥ με παράλληλη δευτερεύουσα ενέργεια στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ..

Ποιοι έχουν το θράσος και διαμαρτύρονται..

Τα τουρκικά αρπακτικά της Μεσογείου, που έχουν εισβάλει σε ΚΥΠΡΟ, ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ και ΛΙΒΥΗ!!…

Ενώ οι απαράδεκτοι, επειδή είναι αυτοί που είναι απαιτούν ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, με συμπαραστάτες την εδώ Πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

Ρεπορτάζ από τις ελληνικές ασκήσεις στη Ρόδο μετέδιδαν, το Σάββατο (03/12) τουρκικά μέσα ενημέρωσης μη κρύβοντας την ενόχληση της Άγκυρας.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του OPEN στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, η στρατιωτική άσκηση της Ελλάδας στη Ρόδο αλλά και η επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη Λιβύη είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται και… ενοχλείται, ο τύπος της Τουρκίας.

Με τίτλους όπως, «η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά» και «η Ελλάδα καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ» και σχόλια παρόμοιου ύφους, σκοπός πίσω από τα δημοσιεύματα είναι να καταδειχτεί και πάλι στην κοινή γνώμη της γειτονικής χώρας, ότι η Ελλάδα «κινείται» κι όχι απλώς «μιλάει» πλέον εχθρικά κατά της Τουρκίας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου