Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ομοβροντίες του Στρατηγού Φράγκου …Δεν μάσησε & τα έσουρε κανονικά σε Τούρκους,αλλά και σε Κυβερνώντες από τον Κυπρίνο του Έβρου ( Φωτό & Video)


6 Αυγούστου 2018 slideΑπόψεις
Δεν τα μάσησε ο Στρατηγός Φράγκος ,αφού δεν το συνηθίζει άλλωστε και δοθείσης της Ευκαιρίας τα έσουρε κανονικά και με το νόμο ,στους Τούρκους ,αλλά και στους Κυβερνώντες για την Μακεδονία  και την Θράκη μας σε εκδήλωση στον Κυπρίνο του Έβρου!
Ο Επίτιμος  Α/ΓΕ Στρατηγός ε.α  Φράγκος Φραγκούλης, ήταν ο επίσημος καλεσμένος χθες βράδυ στον Κυπρίνο, στις εκδηλώσεις του δήμου “ΣΩΤΗΡΕΙΑ” 2018.
Στο χαιρετισμός  ήταν μάλιστα Καταπέλτης  όπως αναφέρει και το  πανταχού Παρών evros-news.gr τόσο κατά της Τουρκίας για την παράνομη κράτηση των δύο Στρατιωτικών μας αλλά και για τα Τεκταινόμενα  για την Θράκη.
Ο Κομοτηναίος Στρατηγός ,Φράγκος, παίρνοντας αφορμή από μια πολύ εύστοχη ερώτηση του νεαρού προέδρου του Μορφωτικού συλλόγου Κυπρίνου Γιώργου Καλφόπουλου, αν μετά την Μακεδονία αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και στην Θράκη, δεν… μάσησε τα λόγια του .
Μίλησε για την επί 5 μήνες συνεχιζόμενη κράτηση του Δημήτρη Κούκλατζη και του Άγγελου Μητρετώδη καταδικάζοντας την στάση της Τουρκίας, προς την οποία έστειλε μήνυμα ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Συγχρόνως όμως, χρησιμοποίησε και σκληρή γλώσσα κατά της Κυβέρνησης, για όσα μεθοδεύει στο θέμα εκλογής των Μουφτήδων  μετά από αίτηση του Ερντογάν  που απαίτηση την εκλογή τους και όχι   τον διορισμό τους όπως ισχύει μέχρι τώρα.
Λες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εκτελούμε τις Εντολές του Ερντογάν ….Αλλά βλέπεις αυτούς τους Στρατηγούς τους έχουμε στο Περιθώριο και όχι στα Υπόγεια του Πενταγώνου …
Οι Γνώσεις τους στη Τουρκική Στρατιωτική πραγματικότητα  που  άλλοι θα τις έψαχναν δεν είναι  φαίνεται αρεστές …Γιατί ο Στρατηγός δεν  ήταν και δεν είναι δεδομένος !
Ο Στρατηγός σε μια σπάνια προσωπική  στιγμή αποκάλυψε, ότι σαν Σήμερα την 6η Αυγούστου του 2009 ανέλαβε την Ηγεσία του Στρατεύματος…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Evros-news.gr που βρέθηκε χθες στον Κυπρίνο με τον Χαιρετισμό του Στρατηγού που καταχειροκροτήθηκε απο τους Κατοίκους του Έβρου
Φώτο : Veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου