Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στο στόχαστρο της Αυγής η Κατερίνα Στεφανίδη

Με τους Ολυμπιονίκες... τα έχει βάλει η Αυγή. Αφού επιτέθηκε στον Πύρρο Δήμα, τώρα έβαλε στο στόχαστρο και την Ολυμπιονίκη του Ρίου, Κατερίνα Στεφανίδη. 
Η 26χρονη Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του μεταλλίου, ώρες αφότου έκανε περήφανους για μια ακόμη φορά όλους τους Ελληνας πετυχαίνοντας αυτή τη σπουδαία διάκριση, απάντησε ουσιαστικά στο πρώτο άρθρο της Αυγής που επιτίθετο στον Πύρρο Δήμα, λέγοντας ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια». Σημειώνεται ότι η Αυγή σε άρθρο της είχε υποστηρίξει τι«τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».
Ετσι, ο αρθρογράφος της Αυγής απάντησε σήμερα στην χρυσή Κατερίνα επιχειρώντας να τη... νουθετήσει, λέγοντά της
 «Να διαβάζεις Κατερίνα». Συγκεκριμένα γράφει σήμερα η Αυγή: «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε ποσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου